Dagens Dagbok – Torsdagen den 9 juli 2009 – Eftermiddagen + Kvällen. (Med två fotografier).

 

Vid ettiden sen så tog jag bilen och åkte iväg. Och så åkte jag till McDonalds i Västberga och hämtade upp Jenny när hon slutade strax efter ett.


Sen så åkte vi till IKEA i Kungens Kurva. Mycket folk var det där i dag, men det hade vi förstås räknat med, eftersom det regnade så mycket.

 

Vi gick runt och plockade ihop det vi skulle ha. Eller rättare sagt det jag skulle ha, för Jenny handlade ingenting i dag. Jag köpte tallrikar och kuddar bland annat. Bilder kommer i ett separat inlägg lite senare.


Sen så gick vi och fikade. Jag tog en caffe latte, och Jenny tog en coca-cola och en liten chipspåse.

 

 

Sen så åkte vi till Heron City en sväng, för Jenny ville kolla lite på Media Markt. Men det blev inga inköp där i dag.

 

Vi åkte då till Farsta, och till centrum. Först så var vi på Phone House, där jag la undan en telefon till senare. Och så var vi på Teknikmagasinet där Jenny köpte resehögtalare.

 

Vi köpte sen med oss sushi hem, och så åt vi middag tillsammans med Borzko när vi kom hem vid halvfemtiden.

 

 

Sen så höll vi på och fixade lite med det jag hade köpt. Och Jenny valde ut lite böcker som hon sen lånade av mig. Borzko hade också hämtat Jennys cykel från cykelrummet, som hon sen senare tog med sig hem till Tumba, och fixat i ordning den lite, och hämtat upp en resväska från källaren som hon ska låna.

 

Jimmy kom sen hem från jobbet vid halvsextiden. Han åt då middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Sen när han var klar så stack jag, Jimmy, och Jenny iväg i Jimmys bil.

 

Borzko stack iväg till sitt jobb för att hämta hem lastbilen inför morgondagens jobb.

 

Vi andra tre åkte till centrum, och så gick vi till Phone House där jag köpte telefonen som jag hade lagt undan tidigare. Bild på den kommer i ett separat inlägg lite senare.

 

Sen så åkte vi till Tumba, där vi lämnade av Jenny, hennes cykel, och resväskan och alla böcker som hon ska låna. Vi var upp och in en liten stund. Hälsade på Jocke och pratade en liten stund, men sen så åkte Jimmy och jag hem till Farsta igen.

 

Borzko hade också precis kommit hem, när vi kom hem. Sen resten av kvällen så satt Jimmy framför datorn på sitt rum, och Borzko satt i vardagsrummet och läste i sin bok. Jag satt mest med datorn, och så höll jag på och fixade lite med mina inköp.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0