Dagens Shopping - 090709 - 2 - Nokia N97.



Ja, i dag så köpte jag äntligen en Nokia N97! Jag har ju länge velat ha en sån. Jag bloggade ju om den redan för sju månader sen. (Kolla in inlägget här.) Men den kom ju inte förrän för ett par veckor sen.

Jag har ju haft min Nokia N95 i lite drygt två år nu, och alltid varit supernöjd med den. Jag har aldrig varit så nöjd med en mobil förut, och inte heller har jag någonsin haft en mobil så länge.

Så jag hoppas verkligen att jag blir lika nöjd med den här nya. Men det är ju lite nytt, som jag inte har haft förut, bland annat pekskärm och utskjutbart tangentbord. Storleken är lite större än min förra, den nya är ungefär som en Iphone.

Jag har i alla fall tecknat obegränsad surf nu, för det är ju ett måste på en sån här telefon. Perfekt att ha det, och att kunna blogga, facebooka, läsa nyheter, chatta på msn, och surfa runt på nätet, precis var och när man vill. ;-)

Här är en länk till Nokia N97 på Nokias hemsida.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Snygg! Hoppas du blir nöjd, skriv en recension sen!

Vad ska du göra med din andra mobil då? ;-)

2009-07-09 @ 22:54:32
URL: http://jessapessa.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Jessica: Ja, jag hoppas också verkligen att jag blir nöjd! Annars blir jag verkligen besviken... Eftersom jag har varit så nöjd med min gamla, och eftersom den här var så dyr.



Vet inte riktigt vad jag ska göra med den gamla faktiskt.



Om det är för att du är intresserad av den som du frågar, så har ju Jenny & Jocke en likadan gammal. ;-)

2009-07-09 @ 22:58:54
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Vad kostar obegränsad surf då?

2009-07-09 @ 23:03:07
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Det beror ju så klart vilket abonnemang man har. Men för mig, som har Comviq/Tele2, så kostar det 159:- kronor i månaden.

2009-07-09 @ 23:07:06
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hehe, hur visste du det? ;-) Har redan kollat med dem, och den var tydligen rätt så sliten så att den knappt gick att använda.. =)



Jag tror definitivt att du kommer bli nöjd, lite nya finesser att lära sej bara, men sen så! =D

2009-07-09 @ 23:25:03
URL: http://jessapessa.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Jessica: Okej. Det var ju synd att den var så dålig. Jag ska tänka lite vad jag vill göra med min gamla.



Ja, jag hoppas verkligen! Fast det blir nog lite mer tvåhandsfattning på den nya mobilen, och det kan ju vara lite krångligt ibland. ;-)

2009-07-09 @ 23:30:50
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad kul med en ny mobil. Hoppas att du blir nöjd med den :-)



Läste just ut boken "Människohamn", jag har tänkt att läsa den sedan i juni ifjol då du skrev om den men det har inte blivit av förrän nu. Du tyckte att den var bra men inte hemsk. Hahaha jag minns knappt sist jag blev så rädd för en bok (det är inte den värsta jag läst men den hamnar nog på topp 5 i alla fall). Jäklar vad jag varit mörkrädd när jag läst boken :-) Jag har fått lägga undan boken emellanåt och göra annat för jag har varit så himla rädd, och det är jag fortfarande :-)



Hoppas att allt är bra med dig. Antar att ni har trist väder också? Här är det halvstorm och regnet öser ner. Tråkigt, jag vill ha värme och sol!



Kramar

2009-07-10 @ 09:14:35
Postat av: Jessica

Bim: haha, ja det kan ju vara lite krånligt=)

2009-07-10 @ 09:57:31
URL: http://jessapessa.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Ja, det känns jättekul med en ny! Och jag hoppas verkligen att jag kommer att bli nöjd med den!



Vad roligt att du har läst "Människohamn"! Jag älskar alla John Ajvide Lindqvists böcker. Men förlåt om du blev rädd! ;-D Såååå läskig tyckte inte jag att den var! Men alla är olika! ;-)



Ja, här är supertrist väder just nu. Men vi har ju haft två underbara veckor tidigare. Så jag hoppas att det snart återkommer.



Kul att höra av dig! Långt mellan varven ibland! Hoppas att allt är bra med dig!



Kram!



2009-07-10 @ 14:10:42
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Jessica: Ja, typ när man bär massa saker och vill messa samtidigt. Eller om man kör bil och messar (men det ska man väl egentligen inte göra...). ;-D

2009-07-10 @ 14:11:31
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Det var ju inte så farlig månadskostnad :-) Trodde nog att det skulle vara dyrare än så

2009-07-10 @ 17:09:20
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Nej, jag tror nog att jag kommer att tycka att det är värt det. Kul att kunna koppla upp sig när man vill, hur man vill, var man vill, och hur mycket man vill, utan att behöva tänka på att det tickar pengar.

2009-07-10 @ 17:31:03
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Hahaha jag får ju skylla mig själv som läste den, jag vet ju att du inte är så lättskrämd ;-)

Jag är fortfarande rädd, håller på att läsa en rolig bok så jag glömmer bort det hemska men det har inte gått vidare bra hitills. Min sambo ska också läsa den, han blev nyfiken på vilken bok som skrämt upp mig så :-)



Jag hoppas också att det varma vädret kommer snart, två veckor räcker inte. Vi behöver verkligen sol för att orka med en trist höst och en lååång vinter.



Ja det blir länge mellan kommentarerna, men jag läser så gott som varje dag.



Kramar

2009-07-10 @ 22:36:29
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Nej, jag är nog inte riktigt lika lättskrämd som du! Fast jag gillar läskiga böcker, och tycker om att bli lite skrämd! :-) Kul att din sambo också ska läsa den!



Ja, jag vill verkligen ha flera veckor till med fint väder. Håller med dig, man måste "tanka" sol och värme för att orka med hösten och vintern sen.



Kul att du fortfarande läser. Ibland så undrar jag hur du mår och hur det är med dig när du inte har kommenterat på länge.



Kram! :-)



2009-07-11 @ 00:18:37
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad gulligt av dig att tänka på mig ibland :-)

Jag skäms att jag är så dålig på att kommentera. Jag kan bara skylla på att jag inte mått så bra.



Ja du är betydligt modigare än mig, jag ryser bara jag ser omslaget till "Låt den rätte komma in". Jag tycker också om att bli skrämd till en viss gräns, men boken skrämde vettet ur mig :-) Jag tror att jag tycker att de där två Henrik och den andra jag inte minns namnet på var det som var mest skrämmande i boken, helst med den stora kniven och när de kom in i sovrummet med vattenhinken. Undra hur en författare kan komma på såna otäckheter?



Kramar

2009-07-11 @ 21:20:44
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Klart jag saknar dina kommentarer när det är långt emellan! Men inte ska du skämmas för det inte. Jag är själv urdålig på att kommentera i andras bloggar. Det är bara det att när det går långt emellan dina kommentarer, så undrar jag ju hur du mår.



Visst undrar man ibland vad som rör sig i vissa författares huvud! Så brukar jag tänka när jag läser Stephen Kings böcker! Att han kanske är lite knäpp som skriver så hemska saker! Men så tänker jag att jag är lika knäpp som gillar att läsa det! ;-)

2009-07-11 @ 23:17:56
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Hahaha ja man är kanske lite knäpp som läser det och gillar vad man läser ;-) Man måste beundra dem också som kommer på allt.



Kram

2009-07-13 @ 20:15:21
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Ja, jag beundrar verkligen författare! Tänk att kunna skriva och fängsla läsare! :-)

2009-07-13 @ 20:20:15
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0