"En shopaholic i väntans tider" (Shopaholic & Baby) av Sophie Kinsella - 2007 - Bok---------    

Recension av boken: "En shopaholic i väntans tider" (Shopaholic & Baby) av Sophie Kinsella (2007) (Genre: Skönlitteratur / Chick Lit)

---------   


"Allas vår favorit-shopaholic är tillbaka med en bula på magen!
Hon handlar för två men finns det tre i hennes äktenskap?
Becky Bloomwoods liv är härligt! Hon arbetar i Londons nyaste modevaruhus. Hon letar hus tillsammans med sin man Luke (hennes hemliga dröm är en skogarderob). Och hon är gravid! När Becky kommer på att shopping är det bästa mot illamående blir livet ännu enklare, och roligare. För allt måste vara perfekt när barnet kommer. Allt från barnrummet till barnvagnen, till gynekologen till sjukhuset till kläderna till ja, vad behövs mer?
Det enda som inte är riktigt perfekt är att Luke inte verkar lika engagerad som Becky när det gäller barnet. Förutom när det är dags att gå till barnmorskan som råkar vara Lukes före detta flickvän!
Sophie Kinsella skriver träffsäkert och med mycket humor om viljan att ge sitt nya lilla barn allt och om den svåra balansen mellan att köpa det man vill ha och det man verkligen behöver."

 

(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Det här är den femte boken i Shopaholic-serien om Rebecca Bloomwood. Den var precis som alla dom tidigare fyra böckerna i serien, lättläst, rolig, och underhållande. Vill man läsa bra chick lit-böcker så ska man läsa böcker av Sophie Kinsella tycker jag.

Här är länk till bok nummer fyra i serien.
///Bim.

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0