"Michael Jackson - Mannen bakom masken" (Michael Jackson - The Man Behind the Mask) av Bob Jones & Stacy Brown - 2005 - Bok---------    

Recension av boken: "Michael Jackson - Mannen bakom masken" (Michael Jackson - The Man Behind the Mask) av Bob Jones & Stacy Brown (2005) (Genre: Skönlitteratur / Dokumentärer/Memoarer/Biografier)

---------   


"Hollywoods svarta gudfader berättar.

Bob Jones har arbetat med Michael Jackson i 34 år, ända sedan underbarnet var 12 år gammal. Plötsligt och oförklarligt fick han sparken och har sedan dess blivit kontaktad av massmedia för att berätta sin egen historia. Dock har han nekat, av lojalitetsskäl och för att folk inte ska tro att bitterheten driver honom.

Efter en sommar med eftertanke och överväganden bestämde sig Bob Jones till sist för att dela med sig av det han vet, dock inte till något av de mediemagasin som mer eller mindre dagligen kontaktar honom, utan i en egen bok. Han vill berätta med sina egna ord.

Detta är den första detaljerade, osminkade och ocensurerade redogörelsen för vad som hänt bakom kulisserna till världens största megastjärna. Från The Jackson Fives tidiga dagar till Michaels sologenombrott, till hans orubbliga status som en av de mest dynamiska och populära artisterna inom den moderna tidens populärmusik."


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Tycker att det här var en ganska så dåligt skriven biografi om Michael Jackson. Den är skriven av en av hans medarbetare som fick sparken, och vad som är sant eller inte i boken, går ju självklart inte att veta. Men den är väldigt negativt skriven mot Michael Jackson, och den gav mig inte speciellt mycket. ///Bim.

---------   

Betyg:  2 av 5.  

---------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0