"Noll Tolerans" - 1999 - Film

         

"Noll Tolerans" - 1999 - Film

"Johan Falk, en f.d. polis i nationella insatsstyrkan och numera kriminalinspektör på krimjouren i Göteborgs City, dras in i ett skottdrama i en gränd vid Nordstan strax efter julhandelns slut på julafton. Han gör en hjältemodig insats, som bland annat räddar livet på ett barn, men dras sedan in i en mardrömslik spiral av händelser som leder till att han själv blir åtalad. Han ser ingen annan utväg än att fly. Han tar lagen i egna händer i jakten på sanningen och blir därmed efterlyst och jagad av sina egna kollegor. "Noll Tolerans" blev 5-faldigt Guldbaggenominerad vid Filmgalan 2000."

(Kopierat från Lovefilm)

I veckan så hade filmen "Johan Falk - GSI" biopremiär. Den filmen är en fristående fortsättning på filmeran "Noll Tolerans" från 1999, "Livvakterna" från 2000, och "Tredje Vågen" från 2003. Alla dom tre filmerna har jag sett tidigare, men det minst fem år sedan. Eftersom jag nu vill se den nya filmen "Johan Falk - GSI", så ville jag först se om dom tre gamla filmerna. Jag kommer inte ihåg nästan någonting av dom, mer än att jag tyckte att dom var bra.

Och i kväll så såg jag alltså "Noll Tolerans", och jag tyckte att den var jättebra.

Betyg: 4 av 5.

Sluttexten plus låten i sluten av filmen:


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Jag tycker om den filmen! Gillar inte våldsfilmer, men den här är inte alltför våldsam ändå.

2009-07-04 @ 01:11:08
URL: http://phan.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Sigrid: Ja, jag tycker att den här filmen är jättebra. Gillar i och för sig även filmer när dom är mera våldsamma än den här också.

2009-07-04 @ 09:20:48
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0