Nu har mina nya gardiner som jag beställde hos IKEA kommit.


När jag beställde gardinerna på IKEA så sa dom att det kunde ta upp till fyra veckor innan man fick dom uppsydda och hemskickade. Men jag fick mina på cirka två och en halv vecka. Och det kostade 240:- kronor, inklusive allt.



Jag blev jättenöjd med gardinerna. Och även med kökssoffan, som vi klädde om med likadant tyg. Tyg till soffan gick på 125:- kronor.



Jag tycker att tyget i gardinen och på soffan matchar våra nya köksstolar riktigt bra.

.

Nu måste jag bara köpa nya kuddar till kökssoffan. Dom vi har nu är bruna, och passar inte alls ihop. Det blir vita, svarta, eller svartvita nya kuddar.



Kommentarer
Postat av: Malin

Snyggt tyg på stolarna! :-D Har försökt övertala mamma att köpa hem samma, men hon tror inte att det skulle passa i vårat kök.

2009-07-06 @ 18:14:38
URL: http://mizze.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Malin: Ja, jag är jättenöjd med stolsöverdragen! Jag hade så himla svårt att välja överdrag till stolarna, för det var flera som var okej, men ingen som jag fastnade sådär riktigt för. Men jag är jätteglad att jag valde dom här nu, och det blev extra snygg med kökssoffan och gardinerna.



Jag tror säkert att det skulle passa hos er också. Om ni vill, så kan ju få låna två överdrag, och ha i ett par dagar, och testa. Du kan ju fråga din mamma, så kan ni göra det sen när vi börjar att jobba igen. Vi har ju ändå två stolar som extrastolar, som står i Jennys gamla rum, och det gör inget om dom är utan överdrag i nån vecka eller så.



2009-07-06 @ 18:28:45
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Det blev jättefint tycker jag!

2009-07-06 @ 19:14:49
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Tack! Ja, jag är jättenöjd! Måste bara få tag i fyra matchande soffkuddar också! :-D

2009-07-06 @ 19:30:28
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0