"Perfekta hemmafruar" (Goodnight Nobody) av Jennifer Weiner - 2005 - Bok---------    

Recension av boken: "Perfekta hemmafruar" (Goodnight Nobody) av Jennifer Weiner (2005) (Genre: Skönlitteratur / Chick Lit)

---------   


"Vad gör man när man hamnat i den bästa av villaförorter men bara vill därifrån? Trebarnsmamman Kate Klein håller på att förgås av leda. Hon passar inte alls in i de andra välfriserade, modellsmala och hippa hemmafruarnas schemalagda liv. Förgäves försöker hon ordna spektakulära barnkalas och stilfulla cocktailpartyn, medan maken Bens missnöje med hennes brister som representativ maka och mor bara växer.

Så blir den mest perfekta av alla perfekta hemmafruar - Kitty Cavanaugh - mördad. Ingenting är sig längre likt i den idylliska förorten. Full av energi drar Kate i gång en egen utredning och upptäcker att den döda Kitty Cavanaugh levt ett dubbelliv. Den perfekta fasaden rämnar och avslöjar fler hemligheter och lögner än någon kunnat ana."

 

(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Den här boken var en liten blandning av roman, chick lit, och deckare. Den var rolig, lättsam, och underhållande. Men kanske en aning seg, och lite för utdragen. Men helt okej, och kan rekommenderas. ///Bim.

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0