"Tre sekunder" av Anders Roslund & Börge Hellström - 2009 - Bok---------    

Recension av boken: "Tre sekunder" av Anders Roslund & Börge Hellström (2009) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Kriminalroman)

---------   


"Han lever ett dubbelliv. Ett med en älskad fru och två små pojkar, en familj han vill skydda till varje pris. Och ett annat, hemligt, där han varje dag riskerar att förlora allt.

Han tvingas ta makten på ett av Sveriges tyngsta fängelser. På uppdrag av polisen. På uppdrag av maffian. Han inser att han från och med nu är ensam, inte kan lita på någon och att han i det ögonblick han avslöjas blir lika farlig för båda sidor. Han kallar sig Paula och vet att det tar exakt tre sekunder att dö.

Tre sekunder är en intensivt spännande thriller där människor i alla positioner sätts på prov. Detta är Roslund & Hellströms femte roman kring kriminalkommissarie Ewert Grens. För sina tidigare böcker har de blivit prisbelönta, fått fantastiska recensioner och nått en mycket stor läsekrets. Böckerna har översatts till sjutton språk och håller på att filmatiseras.
"


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Jag har läst dom fyra tidigare böckerna av Roslund & Hellström, och tyckt att dom har varit väldigt, väldigt bra. Här kommer länkar till mina recensioner på dom: "Odjuret", "Box 21", "Edward Finnigans upprättelse", och "Flickan under gatan".

Och den här boken, "Tre sekunder" deras nyaste och femte bok, var precis lika bra som dom tidigare fyra böckerna. Väldigt spännande, och mycket intressant om ett aktuellt ämne. Vill man läsa svenska kriminalromaner av mycket hög kvalitet så ska man verkligen läsa böckerna av Roslund & Hellström. /
//Bim.

---------   

Betyg:  4 av 5.  

---------

Kommentarer
Postat av: johan

Håller med, den var riktigt bra!

Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johan: Ja, mycket, mycket bra! Klart deras bästa! :-)

2010-05-20 @ 19:14:31
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0