"White line fever" av Lemmy Kilmister - 2002 - Bok---------    

Recension av boken: "White line fever" av Lemmy Kilmister (2002) (Genre: Skönlitteratur / Dokumentärer/Memoarer/Biografier)

---------   


"Här berättar den evige basisten och sångaren i världens mest legendariska rockband Motörhead, om ett liv fyllt av rock´ n ´roll, droger och brudar. Lemmy Kilmister har gjort allt för att leva ut rockmyten till hundra procent med sitt extrema leverne. I sin självbiografi berättar han med mycket humor om hejdlöst roliga anekdoter från rockens värld, hur musikrörelsen startade i England och hur hårdrocken växte fram. Men självklart också hur han grundade världens coolaste rockband. Det här är historien om myten och legenden Lemmy Kilmister!


White Line Fever är fylld av oförglömliga oneliners och mycket humor. Den här samtida klassikern är given läsning för alla Motörheads fans men även för alla som headbangar då och då.
"


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


En rolig och intressant bok, om Lemmys liv i hårdrockbandet Motörhead. Ungefär lika bra som Marilyn Mansons bok, men bäst är ändå The Dirt, boken om Mötey Crue. 
//Bim.

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0