Dagens Dagbok - Fredagen den 5 juni 2009 - Arbetsdagen + Eftermiddagen + Kvällen.

I går så jobbade jag som vanligt, på den nästnäst sista dagen. Samma arbetsuppgifter som tidigare i veckan, alltså först en stund i skalen med förberedelse av grönsakerna. Sen i disken med förmiddagsdisken. Efter det så var jag kvar i disken som tredjeman under lunchserveringen. Och slutligen så dukade jag mellanmålet.


Vi serverade kycklingklubbor med potatisklyftor och currysås. Och vår salladsbuffé.


Fulltalig personalstyrka var vi. Allt flöt på bara bra. Och ingenting speciellt hände.


Åkte sen hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma, för han hade haft sin veckans lediga dag i går. Och som oftast när han har det, så hade han tagit hand om veckostädningen.


Vi tog en fika och en pratstund när jag kom hem. Och sen efter det så åkte vi båda två iväg i bilen till Länna och till Willys. Nästan fjortonhundra kronor handlade vi för.


När vi kom hem så blev det förstås uppackning och inplockning, och sen förberedelse av middagen.


Vid femtiden så kom Jimmy hem från jobbet, och då åt vi alla tre middag tillsammans.


Efter middagen så satt Borzko och läste i sin bok. Och jag satt en stund på Jimmys rum, och han hjälpte mig med lite grejer, både i min mobil, och i min dator.


Sen vid åttatiden så satte vi oss alla tre i vardagsrummet, för att se på film. Först så valde Borzko en film, och då blev det "Direct Contact". Och sen så valde jag en film, och då blev det "Marley and Me". Recensioner på filmerna kommer i separata inlägg.


Vid halvtolvtiden så var båda filmerna slut, och strax efter så gick vi alla tre och la oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0