Dagens Dagbok – Lördagen den 27 juni 2009 – Morgonen + Förmiddagen.

I morse så larmade mobilen klockan sju. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det som vanligt frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn.

 

Jimmy var ledig i dag, och sov.

 

Borzko jobbade i dag, och hade gått upp halvfem och åkt iväg till jobbet.

 

Jag packade min lilla badväska, och så åkte jag till badet redan vid strax före nio.

 

Sen så låg jag där och solade och lyssnade på min ljudbok i ganska så exakt två timmar, mellan nio och elva.

 

Kom hem vid strax efter elva. Jimmy vaknade ungefär då, och gick då upp. Han åt då frukost, och jag åt en lite lätt och tidig lunch samtidigt.

 

Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och efter det så packade han ner sina badgrejer och stack iväg för att möta upp Jenny, Jocke, och flera andra för en dag i solen.

 

När Jimmy hade gått, vid tolvtiden, så tog jag med mig datorn, och så satte jag mig i skuggan på den övre balkongen.

 


 

Nu kommer jag att sitta här i ett par timmar. Läsa bloggar, och läsa nyheter. Lyssna på musik. Och förmodligen börja att läsa i någon ny bok.

 

Sen framåt halvtretiden, så kommer jag att åka iväg med bilen, hem till en jobbarkompis. Hon har bjudit hem oss alla tio från jobbet, hem till henne, på middag och fika, klockan tre. Jag tror att vi kommer att bli sex stycken som kommer i alla fall. Det ska bli jättetrevligt, och gott och kul att få testa på hennes mat och bakverk, eftersom hon är muslim och från Irak (eller är det Iran?)

 

Dagbok från eftermiddagen och kvällen, och förhoppningsvis fotografier, kommer i kväll om jag inte kommer hem sent, annars så i morgon.

 

Ha en fortsatt skön helg! :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0