Dagens Dagbok – Måndagen den 22 juni 2009 – Eftermiddagen.

Borzko och jag kom hem från Farstastrandsbadet vid tolvtiden. Då satte vi igång med att göra veckostädningen tillsammans. Vi dammsög, torkade golven, skurade toaletten och badrummet, städade på båda balkongerna och på vår lilla uteplats, bytte och tvättade lakan, bytte och tvättade handdukar, tvättade kläder, med mera.

 

När vi sen var färdiga med allt, så tog vi bilen, och så åkte vi till Länna. Först så var vi på Bauhaus, Rusta, och Eko, för vi letade efter nya blomhållare, att ha vid vår lilla uteplats, men vi hittade tyvärr inga.

 

Sen så åkte vi till Willys, och så blev det lite storhandling. Elvahundra kronor handlade vi för i dag.

 

När vi sen kom hem, och hade packat upp allt, så åt vi middag.

 

Borzko stack sen iväg för att möta upp med Jimmy, som kom direkt från jobbet. Dom skulle träffas i ett garage, hos några jobbarkompisar till Borzko, och så skulle dom fixa bromsarna på Jimmys bil.

 

Jag tog med mig min dator och min bok, och så satte jag mig på vår övre balkong. Men jag satte mig i skuggan, för jag tyckte det räckte med solen i förmiddags.

Kommentarer
Postat av: Snurran

En väldigt aktiv dag! :-)

2009-06-22 @ 23:18:02
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det blev så! :-D Vissa dagar så kan man hinna med hur mycket som helst. Och vissa dagar typ ingenting alls. ;-)

2009-06-22 @ 23:22:36
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0