Dagens Dagbok – Onsdagen den 24 juni 2009 – Andra Halvan av Eftermiddagen + Kvällen.

Sen så satt jag på den övre balkongen, mesta tiden i skuggan men också lite i solen, resten av eftermiddagen. Datorn och boken hade jag som sällskap. Middag blev det vid fyratiden, och sen så fortsatte jag som förut.

 

Vid sjutiden så kom både Borzko och Jimmy hem från jobbet. Dom åt då middag båda två. Och sen så duschade dom i tur och ordning, och gjorde sig i ordning.

 

När Jimmy sen var klar, så stack han och jag iväg med bilen, för att gå på bio. Borzko följde inte med. Han ville inte se filmen som vi skulle se, och han skulle också lägga sig tidigt, för han skulle upp tidigt.

 

Jimmy och jag åkte till Kungens Kurva. Vi var inne lite snabbt på IKEA först, för jag var ute efter nya kuddar till både vardagsrumssoffan och kökssoffan. Men jag hittade inga som jag ville ha.


Åkte sen till Heron City, och så var vi inne på Willys först och köpte godis till filmen.

 

Klockan halvtio började filmen, och det var premiären av: ”Transformers – The revenge of the Fallen”. Recension kommer som vanligt i ett separat inlägg.

 

Filmen var slut vid tolvtiden, för den var två och en halv timme lång. Och vi var hemma i Farsta vid halvettiden igen. Jimmy gick då och la sig för att sova. Och jag satt med datorn en stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0