Dagens Dagbok – Söndagen den 7 juni 2009 – Eftermiddagen.

Klockan tolv så jag upp och in. Och ungefär samtidigt så vaknade Jimmy och gick då upp. Och strax efteråt så kom Borzko hem från gymmet.

 

Jimmy åt frukost, och jag och Borzko åt lunch. En fika och en pratstund blev det också. Och alla höll sen på med lite olika saker.

 

Borzko och Jimmy gick också i väg och röstade i EU-valet. Jag hade ju redan förtidsröstat tidigare i veckan.

 

Vid tvåtiden sen så stack både Borzko och Jimmy iväg i båda bilarna. Dom skulle först till OKQ8  här i Farsta och tanka och kolla upp bilarna. Sen så skulle dom till Wash & Go i Sköndal för att tvätta bilarna.


Sen direkt efter så skulle Jimmy åka hem till en kompis, och även äta middag med honom. Och Borzko skulle åka hem till sin mamma på sitt vanliga söndagsbesök.

 

Jag tillbringade eftermiddagen i min ensamhet här hemma. Jag varvade mellan tre saker: jag höll på med diverse hushållssysslor, jag läste i min bok, och jag satt med datorn.

 

Middag åt jag vid fyratiden, och efter det så fortsatte jag som tidigare.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du varit inne på körens hemsida på länge? Nu finns i alla fall videos från Berwardhallen! Mäktigt

//

Lisa

2009-06-07 @ 18:46:09
URL: http://ladyliz.bloggagtratis.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Lisa: Jag har inte varit inne på körens hemsida på flera veckor, och så gick jag in nu för ett par timmar sen och såg att filmerna fanns upplagda! Jätteglad blev jag, och laddade genast ner alla. Men tack ändå för att du skrev och tipsade! :-)

2009-06-07 @ 19:02:17
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0