Dagens Dagbok – Tisdagen den 16 juni 2009 – Kvällen.

Kom hem från stan vid sextiden. Satte mig då på vår övre balkong för att njuta en stund av kvällssolen. Satt där och läste i min bok, drack kaffe, och njöt av solen och värmen en stund. Vid kvart över sju så försvann solen bakom huset framför oss, och då blev det kallt, så då gick jag in.

 

Höll sen på och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund. Och sen så satte jag mig uppe i vardagsrummet med datorn i knäet.

 

Vid åttatiden så kom Jimmy hem från jobbet. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Och sen när han var klar så blev det en kvällsfika, några kvällsmackor, och en pratstund i köket.


Sen så satte sig Jimmy framför sin dator på sitt rum. Och jag satte mig återigen uppe i vardagsrummet med datorn i knäet.

 

Vid tiotiden så kom Borzko hem från jobbet. Ätit middag hade han förstås redan gjort, så han duschade bara och gjorde sig i ordning.

 

Nu blir det sängen, och lite bokläsning, innan det är sovdags. Kolla gärna in mina tretton fotografier i tidigare inlägg i dag. Och kommentera gärna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0