Dagens Dagbok – Torsdagen den 18 juni 2009 – Morgonen + Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko hade gått upp klockan halvsex och åkt iväg för att jobba. Jimmy gick upp klockan nio, och då åt han och jag frukost tillsammans.

 

Vid strax före tio så åkte Jimmy och jag iväg till centrum i hans bil. Och så gick vi till Systembolaget. Jimmy köpte öl till sig och sina kompisar att ha i midsommarhelgen. Jag köpte också öl, till Borzko.

 

När vi kom hem igen så stack Jimmy iväg nästan på en gång. Han skulle åka och tanka, fixa i ordning, och tvätta bilen. Sen så skulle han åka direkt till jobbet. Sen jobba hela dagen mellan tolv och nio. Och sen i kväll så åker han direkt iväg till en kompis föräldrars landställe uppe i Norrtälje. Dom är några stycken som ska dit för att fira midsommar. Och han kommer inte hem förrän på söndag kväll igen.

 

Jag stack sen också iväg, i min bil. Och så åkte jag till IKEA i Kungens Kurva. Det jag åkte dit för, det var för att jag ville ha nya köksgardiner och nytt tyg till kökssoffan. Det jag har nu, passar inte alls ihop med tyget på mina nya köksstolar.

 

Jag köpte tyg till kökssoffan, och jag beställde gardiner i samma tyg. Jag köpte också en jalusi till balkongen, tolv stycken ”skålrikar”, och tjugofyra stycken kaffemuggar. Och utanför IKEA köpte jag ett halvt kilo bigarråer. (Bilder kommer som vanligt i ett separat inlägg.)

 

Sen så åkte jag hem och kom hem vid strax före ett. Då blev det lite lätt lunch och en fika. Hade sen tänkt mig en liten promenad, men då började regnet att vräka ner… :-(


Kommentarer
Postat av: Snurran

24 kaffemuggar! Ska du ha kafferep?? ;-)

2009-06-18 @ 16:15:03
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, typ! ;-) Nej, men när vi firar våra födelsedagar, och alla i släkten kommer, då är vi uppåt tjugo personer. Och nu börjar det komma barnbarn, och alla börjar skaffa flickvänner och pojkvänner, så om då alla kommer, så är vi nog uppåt tjugofyra stycken faktiskt! :-D

2009-06-18 @ 16:40:53
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Okey

2009-06-18 @ 22:42:16
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: ;-D

2009-06-18 @ 22:46:43
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0