Dagens Dagbok - Torsdagen den 4 juni 2009 - Eftermiddagen + Kvällen. (Med tre fotografier).

Åkte hem direkt efter jobbet. Var bara hemma en kort stund, och sen så gick jag till centrum vid halvtretiden. Där mötte jag upp Jenny som kom med tunnelbanan direkt ifrån skolan.


Först så gick vi till skräddaren och lämnade in Jennys studentklänning för lite ändringar.


Sen så blev det lite shopping. Först så köpte jag ett grattiskort på Bokia till Mathias, Jennys kusin som också tar studenten samma dag som Jenny. Efter det så köpte jag lite grejer på Apoteket Shop. En minneskortläsare från Teknikmagasinet köpte jag sen. Och efter det så köpte jag nya silverörhängen på Guldfynd. (Bilder på shoppingen kommer i ett separat inlägg).


Jenny och jag gick sen och åt middag.



Det blev sushi på Sam & Co.



Efter det så gick vi till Torget och köpte en bukett blommor, och så gick vi hem till min mamma och pappa för att ta en fika med dom. Vi satt väl sen i lite drygt en timme och pratade, fikade, och åt glass.



Sen så gick jag och Jenny hem till mig. Hon fick med sig lite grejer som hon skulle ha, bland annat lakan, burkar, och böcker. Vi satt och pratade en stund också.


Vid halvåttatiden sen så skjutsade jag henne till Älvsjö Station, där hon tog pendeltåget hem till Tumba.


Jag kom hem igen vid åttatiden. Höll då på och fixade lite här hemma först, och sen så satte jag mig i köket med datorn.


Jimmy kom hem från jobbet vid niotiden. Och Borzko är på väg hem nu, och skulle komma vid tiotiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0