Dagens Shopping - 090615 - Nya glasögon.


I dag hämtade jag ut mina nya progressiva glasögon. 9.300:- kostade dom... Helt otroligt dyrt egentligen. Bara själva glasen kostade 7.000:- kronor. Sen så tillkom ju bågen, försäkring och lite annat. Så nu hoppas jag verkligen att min syn inte försämras lika snabbt som den har gjort nu. För mina gamla glasögon har jag ju bara haft i ett och ett halvt år.
Även denna gång så ingick det ett extra par glasögon. Tidigare har jag valt läsglasögon och solglasögon, men den här gången så tog jag ett par terminalglasögon.


Kommentarer
Postat av: Anonym

kan inte du ha ett inlägg om din tonårstid? tror många skulle uppskatta det :)

2009-06-15 @ 16:37:36
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anonym: Jag har många gånger tänkt att jag skulle skriva mina "memoarer" och publicera här i bloggen. Att ta en bit i taget, från min barndom, genom tonårstiden, och vidare framåt. Men det är väldigt långt från tanke till handling ibland, när det gäller mig. Fast jag skulle väldigt gärna vilja få det nedskrivet, mest för min egen skull, men det vore också kul att blogga. Så vi får väl se framöver... ;-)

2009-06-15 @ 16:42:33
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Tips ifall du behöver köpa nya glasögon snart igenhttp://www.smarteyes.seMin chef köpte där och det var väldigt billigt...

2009-06-15 @ 23:16:11
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> En Mölnbobos Liv - Mammablogg: Hej Anna. Tack för tipset. Men eftersom jag har så himla dålig syn, både på nära och långt håll, och har brytningsfel, astigmatism, och är väldigt petig och noggrann med mina glasögon, så är jag lite rädd för att köpa glasögon via nätet.

2009-06-15 @ 23:22:11
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0