"Hjärtats mörker" av Jonas Moström - 2008 - Bok.---------    

Recension av boken: "Hjärtats mörker" av Jonas Moström (2008) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Kriminalroman)

---------   


" En död kvinna hittas av några småpojkar i en skogsdunge. Kvinnan har blivit strypt, hennes kläder är sönderrivna och hennes mobiltelefon saknas. Allt pekar på att det är ett sexmord. Det blir upptakten till en polisutredning som går allt annat än problemfritt. Johan Axberg och kollegerna vid Sundsvallspolisen tar upp jakten efter mördaren med mycket lite att gå på. Den enda ledtråd polisen har tycks vara en röd Golf som setts på området där kvinnan mördats.

Axbergs bästa vän läkaren Erik Jensen har problem i äktenskapet med Sara. Det knakar i fogarna och inget verkar få dem att hitta tillbaka till varandra. När Sara åker på en skrivarkurs i Frankrike inleder hon en kärleksaffär med en annan, en affär som kommer stå henne och familjen mycket dyrt...

Hjärtats mörker är Jonas Moströms tredje kriminalroman om radarparet polisen Johan Axberg och läkaren Erik Jensen. Den utspelar sig liksom de andra i Sundsvall."


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Det här är Jonas Moströms tredje bok, och den var precis lika bra som dom två första. Jag kan helt klart rekommendera alla hans böcker. Här är länk till recension på bok nummer två, och där finns det också en länk till min recension på bok nummer ett. ///Bim.

---------   

Betyg:  4 av 5.  

---------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0