"Sängläge" (Bed Rest) av Sarah Bilston - 2006 - Bok---------    

Recension av boken: "Sängläge" (Bed Rest) av Sarah Bilston (2006) (Genre: Skönlitteratur / Chick Lit)

---------   


"Quinn är en ung, smart och ambitiös advokat i New York. Hon har bockat av de flesta punkterna i Den moderna kvinnans måsten före trettio, till och med graviditeten går lekande lätt.

Men nej! I vecka 27 tillstöter komplikationer och hon blir ordinerad sängläge. Quinn måste hålla sig stilla, helst sängliggande, under de tre månader som återstår tills hon ska föda. Vad ska hon göra för att inte bli tokig, hon som aldrig tidigare haft ett tomt blad i sin kalender?

Quinn plågas av ensamhet och tristess. Hennes man prioriterar sin egen juristkarriär och syns knappt till, så hon får gott om tid att fundera både över sitt äktenskap och andra relationer. Varför drabbar hon, en vuxen, framgångsrik advokat, ständigt samman med sin mor och förlorar varje gång? Varför är hon så hård mot sina systrar?

Från sitt sängläge gör Quinn nya bekantskaper och erfarenheter som hon aldrig skulle ha gjort på advokatkontoret nu vet hon mer om vad hon vill få ut av sitt liv, och vad hon önskar för det växande lilla livet inuti henne.
"


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


En väldigt charmig och trevlig bok. Rolig och rörande var den också. Jag kan helt klart rekommendera den. ///Bim.  

---------   

Betyg:  3,5 av 5.  

---------  


Kommentarer
Postat av: Snurran

Kul att du gillade den, har för mig att den var bättre än vad man tror att den ska vara - hur mycket kan hända när man ligger i en säng i flera månader liksom? ;-)

2009-06-22 @ 23:21:22
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Jo, den var bra. Men jag har ju läst bättre chick lit-böcker än den här. Tänkte på att du sa att du inte gillar chick lit, men att du gillade den här. Visst var den bra, men som sagt var, jag har läst så många bättre böcker i den genren. Fast den var klart läsvärd. Charmig och rolig.

2009-06-22 @ 23:25:54
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0