Dagens Dagbok - Måndagen den 16 mars 2009 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom hem. Han hade varit ledig från jobbet i dag på grund av arbetsbrist.


En fika och en pratstund blev det när jag kom hem. Sen efter det så blev det lite allmänt fixande med hushållsgöromål här hemma. Och lite varvande med datorstunder.


Middag åt Jimmy och jag, redan vid halvfyratiden, eftersom jag skulle iväg på kören sen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Bim.trillat in hit några gånger.En fråga bara, står ofta att din son(?) Jimmy är hemma pga arbetsbrist? Är inte det ett yppterligt tillfälle att börja söka något annat jobb under den tiden han är ledig, för snart kommer han ju få sluta om han e ledig å får betalt hela tiden.

2009-03-16 @ 18:10:56
Postat av: annebelle

Inte kul det där med arbetsbristen.

2009-03-16 @ 19:38:25
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, Jimmy är min son. Och han är hemma ofta på grund av arbetsbrist. Chefen där han är anställd tror att det snart kommer att bli mer jobb, när våren kommer, och vill, än så länge, att Jimmy stannar kvar. Och Jimmy trivs där, så han stannar än så länge. Om läget ändrar sig, så får han väl börja att söka jobb då. Dessutom så är inte det någonting som jag lägger mig i. Det är ju hans sak.

2009-03-16 @ 21:16:51
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Annebelle: Nej, självklart så vill han ju helst jobba. Men som jag skrev ovanför, så hoppas vi på att det löser sig snart...

2009-03-16 @ 21:17:42
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0