Dagens Dagbok - Måndagen den 16 mars 2009 - Kvällen.

Vid halvfemtiden så gick jag till Centrum och till tunnelbanan, och så åkte jag in till Skanstull och mötte upp med min syster Anette där.


Vi promenerade bort till Frans Schartaus Gymnasium och satte oss och väntade på att dom skulle öppna.


När dom öppnade så gick vi in och tog våra favoritplatser längst fram. Satt sen och pratade tills det var dags att börja att sjunga.


I dag så var inte Caroline af Ugglas där. Hon var helt slut efter förra veckan med melodifestival och trafikolycka, så hennes man hade gett henne ledigt i kväll. Så vi fick nöja oss med honom (Heinz Liljedahl) på sång och gitarr, plus Andreas på trummor och lite sång.


Självklart så saknade vi allihopa Caroline, men det gick bra ända. Vi sjöng och tränade på alla dom gamla låtarna, och det blev ingen ny låt i dag.


En timme och en kvart gick lika blixtsnabbt som vanligt, och syrran och jag sa hej då och åkte hem åt varsitt håll.


Jag kom hem vid halvniotiden. Både Borzko och Jimmy var hemma då. Dom hade gjort i ordning fika tills jag kom hem, så vi satt sen alla tre i köket en stund och fikade och pratade.


Sen efter det så blev det datorn, tills det är sängdags.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Skönt för henne att få ledigt någon dag iallafall, även om det förstås blev lite trist för er :-/

2009-03-16 @ 21:37:33
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, det var inte trist för oss, även om vi självklart saknade henne. Uppsala-kören har fått hålla tillgodo med Heinz två gånger. Dom har träning på torsdagar, och hon var borta båda torsdagarna vid Andra Chansen och Finalen, för då var hon tvungen att vara på plats och repetera. Så det var kanske inte mer än rätt att vi också fick avstå från henne en gång. Heinz är också jättebra, och Andreas, så det gjorde inte så mycket att hon var borta. Hellre det än att dom ställer in. Och jag förstår att hon är slut efter den förra veckan.

2009-03-16 @ 21:44:18
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: J

Är lite avundsjuk.. att du är sådan person som klarar av att göra något sådant som att gå med i den där kören.. jag skulle aldrig våga.. :-(

2009-03-17 @ 13:43:19
URL: http://helpmej.blogg.se/
Postat av: Bim

---> J: Det har tagit mig många år för att ta mig mod att gå med. Så jag är väldigt stolt över mig själv! :-D

2009-03-18 @ 18:04:06
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0