Dagens Dagbok - Måndagen den 2 mars 2009 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom hem. Han hade även i dag varit ledig från jobbet på grund av arbetsbrist.


Var bara hemma en kort stund, och sen så gick jag iväg till Centrum för att möta upp mina föräldrar.


Först så gick jag med dom till Nordea, och till deras personliga bankman. Och så fixade dom i ordning allting med deras lån till lägenheten.


Sen så gick vi till Svensk Fastighetsförmedling där vi mötte upp med mäklaren, plus paret som sålde lägenheten.


Vi gick sen alla tillbaka till Nordea. Och sen så gjorde Mamma och Pappa, och paret som sålde lägenheten, och bankmannen, och mäklaren, klart allting.


När allt var färdigt så gick sen jag, Mamma och Pappa till deras nya lägenhet. Vi gick runt och kollade på allt. Och vi tittade på vinden och på tvättstugan.


Sen så gick vi till Centrum, och Mamma och Pappa tog bussen hem till Örby, och jag tog tunnelbanan in mot stan för att möta upp syrran och gå till "Kör för alla!".


När jag kom till Skanstull så gick jag först till HemKöp och köpte mig en drickyoghurt och en ostfralla, eftersom jag inte hann med någon middag.


Sen så promenerade jag bort till Frans Schartaus Gymnasium och mötte upp med Anette där. Och medans vi väntade på att dom skulle börja att släppa in så åt jag min middag.


Halvsex sen så släppte dom in, och vi tog våra vanliga platser längst fram. Och så satt vi där och pratade i en timme tills det började halvsju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0