Dagens Dagbok - Måndagen den 30 mars 2009 - Kvällen.

Vid halvfemtiden så stack jag iväg mot Centrum och mot tunnelbanan. Och så åkte jag till Skanstull. Där mötte jag upp med syrran, och så gick vi till Frans Schartaus Gymnasiums Aula för att gå på "Kör för alla!".


Vi var som vanligt där bland dom första, och vi fick som vanligt våra favoritplatser längst fram. Och så satt vi och pratade i en timme tills det började.


Sen så sjöng vi först den ordinarie tiden på en timme och en kvart. Plus lite extra tid i en kvart.


Vi övade på alla låtar som vi ska ha på vår konsert i Berwaldhallen den tionde maj. Och vi övade på låten som vi ska sjunga när Tommy Nilsson kommer på besök. Och vi övade även på flera av Carolines låtar som vi ska köra på under konserten.


Precis lika roligt som vanligt var det. Och tiden gick alldeles för fort som vanligt. Vid åttatiden så var det slut, och syrran och jag sa hej då och skiljdes åt. Hon tog sin bil och åkte hem, och jag åkte tunnelbanan hem till Farsta.


Jag läste ut boken: "I den innersta kretsen" av Viveca Sten på vägen hem.


När jag kom hem så blev det ett stort glas te och en pratstund med Borzko och Jimmy.


Borzko och Jimmy hade varit och tvättat bilen, för den var väldigt smutsig sen Jimmy hade den ute på landet i helgen. Sen så hade dom varit och handlat en hel del matvaror. Och dom hade också varit och handlat en elsladd till mig till min dator, för den gamla hade nästan gått av.


Efter fikastunden så satte sig Borzko och tittade på teve. Jimmy satte sig framför sin dator. Och jag satte mig med min dator.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0