Dagens Dagbok - Söndagen den 22 mars 2009 - Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse också. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen blev det en fika och lite nyhetsläsning i datorn.


Borzkos mobil larmade klockan nio. Och han gick då upp och genomgick sina morgonbestyr. Vi åt sen frukost tillsammans, fikade, och hade en pratstund i köket.


Sen så gick Borzko iväg till Farstahallen för att träna även i dag. Och jag funderade på om jag skulle ge mig iväg ut på en promenad. Men även i dag så var jag lat, och stannade hemma. I går förmiddag så var jag så duktig och flitig och fixade mycket här hemma. Och även i dag så höll jag på en hel del och grejade med allt möjligt här hemma.


Jag började också att läsa i en ny bok: "Skulden" av Jodi Picoult. Och lite varvande med datorstunder blev det ju så klart också.


Jimmy vaknade och gick upp vid tolvtiden. Då blev det frukost för honom och lunch för mig, och en gemensam fika och pratstund. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning, och efter det så satte han sig framför datorn på sitt rum.


Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Då åt han lunch, och det blev återigen en fika för mig och en gemensam pratstund.


Sen så satt även Borzko och läste en stund.


Vid tretiden sen så tog han bilen och så åkte han hem till sin Mamma Dragica i Hallunda på sitt vanliga söndagsbesök.


Jimmy och jag åt middag vid fyratiden. Och efter maten så blev det dagens femte fika.


Sen fortsatte Jimmy att sitta framför sin dator. Och jag fortsatte att läsa i min bok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0