Dagens Dagbok - Söndagen den 29 mars 2009 - Eftermiddagen.

Vid tolvtiden så blev det lite lätt lunch och en fika. Sen så fortsatte min slappa och sköna innedag. Jag sjöng lite till och tränade på låtarna till "Kör för alla!". Jag läste i min bok: "Avvägar" av Tawni O'Dell, och läste också så småningom ut den. Jag satt lite med datorn och läste bloggar och läste nyheter. Och jag höll på och fixade och grejade med diverse hushållssysslor här hemma.


Borzko kom hem från gymmet vid strax efter halvett. Han åt då lunch, och vi tog ytterligare en fika tillsammans. Sen så satte han sig och läste, först i Aftonbladet, och sen i sin bok. Vid strax före halvtre så stack han sen iväg igen. Först så skulle han på ett möte i vår Bostadsrättsförening. Och sen så skulle han åka direkt hem till sin Mamma efter det, på sitt vanliga söndagsbesök.


Vid tretiden så satte jag igång teven, och så tittade jag på "Robinson" som jag hade spelat in i går. Sen när det var slut, så stängde jag av teven, och fortsatte liksom tidigare med hushållssysslor, datorstunder, och körsångsträning.


Middag åt jag för mig själv vid femtiden. Och efter det så började jag att läsa i ny bok: "I den innersta kretsen" av Viveca Sten.

Kommentarer
Postat av: Nellie

Hej! Jag har en fråga..(inte illa menad, är bara lite nyfiken). Du verkar aldrig följa med hem till Borzkos mamma.. Varför?

Ha en skön söndagkväll!

2009-03-29 @ 18:32:14
Postat av: Bim

---> Nellie: Jag åker dit någon gång ibland, men det är faktiskt ganska så sällan. Vi träffas mest på födelsedagar, jul, påsk, och så. Jag tycker att det är bättre att Borzko åker dit själv. Då kan dom pratat på kroatiska och behöver inte visa hänsyn till mig. Och dom kan sitta och titta på sport, som dom båda två älskar. Och dom kan titta på kroatisk teve. Tycker nog att det är bäst för oss alla tre. Men jag vill poängtera att jag har absolut ingenting emot henne. Vi träffades senast för bara ett par veckor sen, när vi firade min och Jennys födelsedag.

2009-03-29 @ 18:37:36
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0