Dagens Dagbok - Söndagen den 8 mars 2009 - Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen.


I morse så larmade mobilen klockan åtta. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan nio och genomgick sina morgonbestyr. Och sen så åt vi frukost och hade en pratstund.


Borzko gick sen iväg till Farstahallen för att träna. Själv så satte jag mig uppe i vardagsrummet med datorn och svarade på mail, svarade på kommentarer, läste bloggar, läste nyheter, och bloggade. Varvade med lite allmänna hushållsgöromål också.


Klockan tolv så vakande Jimmy och gick upp. Han åt då frukost, och jag åt lite lätt lunch, och vi hade en pratstund. Efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning, och sen så satte han sig vid datorn.


Vid ettiden så kom Borzko hem från gymmet. Han åt då lite lunch och tog en fika. Sen så stack han iväg till sitt jobb för att byta lastbilen som han hade vid flytten i går, till sin ordinarie lastbil. Han var tillbaka vid tvåtiden igen.


Vid tvåtiden så gick jag till Centrum. Och så gick jag till Åhléns för att köpa en inflyttningspresentsblomma till min Mamma och Pappa. Min Mamma älskar orkidéer, men samtidigt är hon trött på att sköta om blommor. Så jag köpte två stycken vita jättefina konstgjorda orkidéer till dom.


Efter inköpet så gick jag hem till mina föräldrar och lämnade över blommorna. Och så satt vi och pratade en stund.


Sen klockan tre så kom Borzko och Jimmy och hämtade upp mig med bilen hos mina föräldrar, och så åkte vi alla tre till Jenny och Jocke i Tumba.


Jenny och Jocke sov ju här i Farsta i fredags, och alla deras grejer var kvar här, eftersom dom ju inte ville släpa med dom på konserten. Så vi åkte till Tumba för att lämna över dom, och passa på att äta middag där.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Ingen förmiddagspromenad? Det var riktigt vårlikt ute i morse :-D

2009-03-08 @ 21:23:53
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, jag hade så himla ont i mina tår sen i går. Och även i hela fötterna, och faktiskt även i knäna... Undrar om det kanske inte börjar att komma artros i knäna också. Det var väl allt springande i trappor i går under flytten. Och sen ovanpå det att stå och hoppa och dansa i Globen. Så mina tår, fötter, och knän behövde faktiskt vila i dag, så jag ska klara av jobbet i morgon... :-/

2009-03-08 @ 21:28:14
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0