Dagens Dagbok - Tisdagen den 3 mars 2009 - Kvällen.

När jag var klar med allt mitt fixande, så tog jag med mig min dator och satte mig hos Jimmy på hans rum. Han satt med sin dator, jag satt med min dator, vi pratade, och vi lyssnade på musik.


Borzko kom hem vid åttatiden. Middag hade han redan ätit. Han duschade bara och gjorde sig i ordning. Sen så gick han och la sig direkt, för han ska upp extra tidigt i morgon bitti. Eller rättare sagt i natt. Klockan två ska han upp, och sen jobba resten av natten, och in på morgondagen. Men på torsdag sen så är han ledig.


Nu ska jag lämna datorn för i kväll, och läsa lite i min bok, innan det är dags för att sova.


Kommentarer
Postat av: Synne

Ville bara titta in och säga att du har en fin blogg.Mvh Synne

2009-03-04 @ 06:54:16
URL: http://synne.bloggagratis.se
Postat av: M

Hej!

Eftersom du jobbar i Hagsätra skolan undrar jag ifall du vet ifall man kan hyra Ormkärrsskolans matsal under helger och så? (Eftersom båda skolorna har samma rektor)

Vet du hur man ska gå till väga för att hyra matsalen?

Tack på förhand :)

2009-03-04 @ 16:09:13
Postat av: Bim

---> Synne: Hej Synne! Tack ska du ha! :-D

2009-03-04 @ 18:29:21
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> M: Hej! Jag vet bara att jag har hört ibland att Ormkärrskolans matsal har varit uthyrd. Men jag vet inte om det är personal och/eller föräldrar till barn i skolan som hyr. Eller om det är vem som helst som får hyra. Och jag har ingen aning om vem det är som sköter om det. Ring växelnumret till expeditionen i Hagsätraskolan och prata med kanslisten där, Lena, så kan hon säkert hänvisa dig. 08/4471600.

2009-03-04 @ 18:31:06
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0