Dagens Dagbok - Tisdagen den 31 mars 2009 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Och även i dag så var både Borzko och Jimmy hemma när jag kom hem. Borzko hade en ledig dag till i dag, eftersom han jobbar på lördag. Och Jimmy var även i dag ledig på grund av arbetsbrist.


När jag kom hem så gick jag nästan direkt iväg ut på en promenad. Riktigt vårväder ute! Ganska så soligt, ganska så blåsigt, och cirka elva grader varmt.


Jag gick runt omkring i Farsta i ungefär en timme. Fotograferade lite vårtecken på vägen också. Och jag hittade även årets första tussilago! Tre stycken hittade jag, och dom gick jag hem till min Mamma och Pappa med. Mamma blev jätteglad över dom.


Årets första glass utomhus blev det också i dag. Och jag var in i Centrum och gjorde ett ärende till en kollega på jobbet.


Kom hem vid fyratiden igen. Och då åt Borzko, Jimmy, och jag middag tillsammans. En fika efteråt blev det också, och vi satt och pratade en bra stund sen.


Borzko stack sen iväg till sitt jobb, för att hämta hem lastbilen inför morgondagens jobb. Och Jimmy satte sig framför datorn.


Jag höll på med diverse hushållsgöromål här hemma.


(Några fotografier från eftermiddagens första VÅR-promenad kommer i ett separat inlägg lite senare.)

Kommentarer
Postat av: Snurran

Men Åh, har du hittat tussilago!! jag har tittat efter det, men inte sett någonstans - men snart har vi dikesrenarna fulla av dem eller hur? :-)

2009-03-31 @ 18:21:51
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Jag letade som sjutton på mina specialställen! Och jag hittade tre stycken! Bildbevis kommer strax! Och Mamma blev så glad över dom! :-D

2009-03-31 @ 18:25:45
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Härligt att kunna glädja lilla mamma!

2009-03-31 @ 20:55:04
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det är hon värd, så det gör jag mer än gärna! :-D

2009-03-31 @ 21:33:53
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0