Dagens Dagbok - Torsdagen den 19 mars 2009 - Arbetsdagen.

I dag så var jag också först den första halvan av dagen i skalen och fixade med grönsakerna. Och sen så var jag den andra halvan av dagen i lilla matsalen och jobbade som försteman.


Vi serverade hamburgare med bröd och massor med olika tillbehör till i dag. Och vi hade även potatismos till för dom som ville ha det. En liten och reducerad salladsbuffé hade vi i dag också.


Det blev en mycket hektisk dag i dag, som alltid när vi har hamburgare och liknande mat.


Och så blev det väldigt mycket extra jobbigt i dag... För vår diskmaskin slutade att fungera... Precis när lunchrusningen började så la den av... Så vi fick köra slut på alla tallrikar, glas, och bestick, och sen när dom tog slut så fick vi ta fram papperstallrikar, plastglas, och plastbestick som vi alltid har i reserv.


Teknikerna från firman som brukar laga vår maskin kom vid ettiden. Men tyvärr så hittade dom inget fel och kunde inte göra något. En annan kille ska komma i morgon klockan åtta och titta på den.


Så nu står det disk i hela diskrummet... Och vi får väl se hur det går i morgon, om han lyckas fixa den på morgonen... Eller om vi får köra med engångsgrejer i morgon...


Kommentarer
Postat av: Snurran

Åh, NEJ vad jobbigt! Stackars er (oss).. :-/

2009-03-19 @ 19:41:59
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja... :-(

2009-03-19 @ 20:50:50
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0