MMS från Borzko.

Den här bilden fick jag som ett MMS från Borzko i dag. Den visar hans lastbil som står halvt ner i ett dike. Han skulle uppför en backe som var plogad men inte sandad eller saltad. Lastbilen började att glida åt sidan, och gled ner i diket. Och sen så kom han inte upp av sig själv. När han skickade bilden så stod han och väntade på att bärgningsbilen skulle komma. Efter fyrtiofem minuter så kom bärgaren och drog upp honom ur diket, och han kunde fortsätta sin körning. Om en timme, vid halvniotiden, så beräknar han att vara hemma från jobbet.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Pinsamt att hamna tvärs över och stoppa all trafik (men det ser inte ut att vara så mycket av den vara där iallafall) :-D Skönt att det gick bra med både gubbe och bil!

2009-03-11 @ 20:03:54
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Natalie

Chock! Tur är väl att inte diket var djupt.

Det ser iaf inte djupt ut...

Ge brorsan en kram från mig när han kommer hem.

2009-03-11 @ 20:05:48
URL: http://tandemsblogg.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag vet inte hur mycket trafik han stoppade, men jag tror att han var någonstans "ute på landet" i närheten av Gnesta. Allt gick ju bra, och tur är väl det.

2009-03-11 @ 20:08:37
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Natalie: Nej, diket ser väldigt grunt ut. Jag får väl höra mer om händelsen när han kommer hem. Ska ge honom en extra kram från dig, jag lovar!

2009-03-11 @ 20:09:26
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Anna

oj vilken tur att den bara gled ner lite i ett dike och att allt gick bra. Det är så otäckt med halka och osandade vägar. En kompis till mig dog i en olycka med en lastbil just för att det var halt och osandat, lastbilen kom åkande i en backe i en korsning och kunde inte bromsa och min kompis råkade hamna framför med sin bil och lastbilen brakade in i den och hon dog på direkten bara 19 år gammal. Hemskt för alla, jag kommer aldrig att glömma hennes mammas ansikte på begravningen. och kan inte ens föreställa mig hur det känndes för lastbilschauffören även fast det inte var hans fel.

2009-03-12 @ 11:23:05
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Anna: Usch... Så hemskt... :-(

2009-03-12 @ 20:16:24
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0