"Tillsammans - Tredje boken" av Denise Rudberg - 2009 - Bok.---------    

Recension av boken: "Tillsammans - Tredje boken" av Denise Rudberg (2009) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Ungdomsböcker). 

---------   


"Att vara tillsammans med någon är inte helt lätt. Det är något som Theresa och Alexander får lära sig. Från att ha varit "lite mer än vänner" är de plötsligt något annat. Även Jakob ställs inför svåra utmaningar. Hans roll som den duktige sportkillen har fått en annan inriktning. Han har vuxit och blivit en kille i mångas blickfång.   
   De tre vännernas familjesituationer genomgår också en del förändringar. Alexander har fått en ny pappa. Theresas pappa Torleif berättar något som får henne helt ur balans och Jakob oroar sig för hur hans föräldrar ska klara av att pendla mellan London och Stockholm. Allt ställs på sin spets när någon hastigt insjuknar i en allvarlig sjukdom.

Det verkar bara vara problem kring den kära trion, men faktum är att alla de svåra sakerna faktiskt leder till någon väldigt bra. Även om vägen dit bjuder på en hisnande berg och dalbana av stora känslor..."


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Länk till recension av boken: "Tillsammans". 

Länk till recension av boken: "Tillsammans - Andra boken". 

Det här är den tredje och avslutande delen i en trilogi ungdomsböcker av Denise Rudberg. Och den var väl ungefär som dom två tidigare böckerna i serien. ///Bim
.  

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------     


Kommentarer
Postat av: vilgot

heej jag har läst alla tillsammans böckerna och det är absolut en femma på dem!!

2010-01-04 @ 14:32:52
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Vilgot: Jag tycker att böckerna är bra, men en trea är lagom i betyg för mig. Jag är ju kanske inte riktigt rätt målgrupp, och är man "ungdom" så är dom säkert värda en femma! :-)

2010-01-04 @ 14:49:26
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0