"2012" - 2009 - Film


"2012" - 2009 - Film

"En forskare öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer."

(Kopierat från Lovefilm)

Det här var en mycket, mycket bra film. En av dom bästa katastroffilmer som jag har sett. Den hade otroligt maffiga specialeffekter, och var mycket häftig. Men den var också rolig och känslosam. Två timmar och fyrtio minuter lång var den, men den gick så fort, så det kändes som hälften. Bra skådespelare var det också. Och alla katastrofscener såg mycket verkliga ut. Jag kan verkligen rekommendera den. Men den ska ses på bio, och inte hemma i vardagsrummet. Ser man den hemma, tror jag att mycket av känslan försvinner.

Betyg: 4,5 av 5.

Filmens trailer:


Kommentarer
Postat av: Emma

Vad kul att det var så bra! Jag ska nog också ta och se den, har ju hört från flera olika håll att den är bra :D Tyckte Jimmy och Borzko också att den var bra? :)

2009-11-15 @ 11:44:55
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Emma: Ja, den var faktiskt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Den fick ett av fem i Expressen och tre av fem i Aftonbladet. (Eller om det var tvärtom). Så jag trodde kanske inte att den skulle vara så bra. Men det var den verkligen! Både Borzko och Jimmy tyckte också att den var superbra! :-D

2009-11-15 @ 12:29:31
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0