Dagens Dagbok – Lördagen den 21 november 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen.


Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det ett stort glas kaffe och lite nyhetsläsning i datorn under tiden.


Klockan nio så ringde Borzkos mobil, och han gick då upp och genomgick sina morgonbestyr. Sen så åt vi frukost tillsammans, fikade, och hade en pratstund.

 

Det var ett underbart väder i dag. Klarblå himmel och en strålande sol. Nästan tio grader varmt, men väldigt blåsigt.

 

Vi hade bestämt att adventspynta i dag, men jag var bara tvungen att ge mig ut på en promenad först. Så jag gick ut i solskenet, ner mot sjön Magelungen, runt omkring lite där, och sen tillbaka mot centrum. Ungefär en timme var jag ute. Handlade lite på Clas Ohlson innan jag gick hem igen. (Fotografier från promenaden kommer i ett separat inlägg).

 

När jag kom hem så hade Jimmy vaknat, gått upp, ätit frukost, och genomgått sina morgonbestyr. Borzko höll på och fixade med adventspyntandet.

 

Sen så hjälptes vi alla tre åt att fixa i ordning här hemma. En sväng till centrum igen blev det också, för lite kompletteringshandlade av batterier, glödlampor, skarvsladdar, grenuttag, med mera, på Clas Ohlson igen.

 

Vi blev klara lagom till att både Borzko och Jimmy skulle iväg, åt varsitt håll, vid ettiden.

 

(Fotografier från adventspyntandet kommer i ett separat inlägg).

 

Borzko skulle iväg för att möta upp med några jobbarkompisar. Sen så skulle dom vidare ut med jobbet för att äta julbord på någon båt. Och sen ska dom väl förmodligen vidare ut och festa lite i kväll.

 

Jimmy stack iväg hem till en kompis, med bilen. Dom skulle uträtta några ärenden.

 

Och jag gick till centrum för tredje gången i dag. Handlade lite matvaror på både Hemköp och Konsum. Och kollade runt lite i affärer efter lite saker som jag saknade.

 

När jag kom hem igen så tog jag bilen och åkte till Länna Köpcentrum, för ytterligare lite kompletteringsshoppande till adventspyntandet. Rusta och Jysk blev det som fick besök.

 

Fixade i ordning det sista adventspyntandet när jag kom hem. Och åt lite middag för mig själv också.

 

Sen så kom Jimmy hem, tillsammans med en kompis. Dom gick och köpte varsin pizza och åt middag här. Och sen så var dom kvar här hemma en stund.

 

Ännu en kompis till Jimmy, kom sen vid sextiden, och sen åkte dom alla tre iväg i kompisens bil. Dom skulle sen vidare ut och festa.

 

(Fotografier från dagen kommer i två separata inlägg senare. Ett med foton från promenaden, och ett med foton från adventspyntandet. För Blogg.se vill inte ta emot mina fotografier nu... Det går inte att ladda upp dom...)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0