Dagens Dagbok – Söndagen den 8 november 2009 – Eftermiddagen + Kvällen. (Med fem fotografier).


Början av eftermiddagen delade jag sen mellan tre sysslor. Jag höll på och fixade med diverse hushållsbestyr här hemma. Jag satt lite med datorn. Och så började jag att läsa i en ny bok: ”Systerskap” av Katerina Janouch.

 

Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Då åt vi lite lätt lunch, och tog en fika.

 

Borzko satte sig sen också och läste i sin bok. Och jag fortsatte som tidigare.

 

Vid halvfyratiden sen så satte vi oss båda i bilen och körde till Stuvsta Station. Där mötte vi upp med Jenny och Jimmy som kom med pendeltåget från Tumba.

 

Jocke och Tindra var också där, men skulle inte med oss. Dom skulle hem till Jockes mamma, för att fira Jockes mammas särbo som nyligen har fyllt år.

 

Jag, Borzko, Jimmy, och Jenny åkte sen till Heron City i Kungens Kurva.

 

Vi började med att gå och köpa biobiljetter till filmen ”The Box”.

 

Sen efter det så gick vi till Pizza Hut för att äta middag. Borzko och Jimmy åt varsin Pan Pizza. Jenny åt en Ceasar-sallad. Och jag åt från Salladsbuffén. Och innan, till förrätt, så åt vi alla vitlöksbröd.

 

Efter middagen så gick vi ner till Willys för att handla lite godis till bion.


Och sen så gick vi upp till bion, lagom till att filmen skulle börja klockan sex. Det var filmen ”The Box” som vi såg. Recension som vanligt i ett separat inlägg.

 

Vid kvart över åtta så var filmen slut. Vi åkte då till Segeltorp och hämtade upp Jocke där. Och sen så åkte vi hem till Tumba och lämnade av Jenny och Jocke där. Och sen så åkte jag, Borzko, och Jimmy hem till Farsta.

 

Här är fem fotografier från eftermiddagen och kvällen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0