Dagens Dagbok – Tisdagen den 10 november 2009 – Eftermiddagen.


Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem i dag. Borzko hade sin veckans lediga dag i dag. Och Jimmy hade jobbat ett par timmar i dag, men inte heldag.

 

Vi tog alla tre en fika och en pratstund när jag kom hem. Sen så åkte Borzko och Jimmy iväg till Willys för att handla. Cirka en tusenlapp handlade dom för. Jag stannade hemma och vilade mitt onda och trötta huvud så länge.

 

När dom kom hem igen så åt vi middag tillsammans.

 

Efter det så skjutsade Jimmy Borzko i sin bil till bilverkstaden där Borzkos lastbil stod. För Borzko skulle hämta hem den till morgondagens jobb.

 

 


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Hoppas att huvudvärken försvinner.

Kolla upp de tabletter du äter om någon kan ha huvudvärk som biverkning.

Kommer ihåg för något år sedan då jag fått tabletter och svullnade upp i ansiktet, hade konstig snuva och en konstig migränliknande huvudvärk. När jag läste om biverkningar så fanns alla de med för den medicinen. Biverkningar kommer ju inte alltid första dagen. Och min mamma hade en konstig hosta som hon till slut gick till läkare för då visade det sig att det var biverkning av blodtrycksmedicin.

Eller så har du fått något elakt virus som ger huvudvärk.

2009-11-10 @ 21:31:41
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Mimmi: Det är flera i min närhet som också har haft kraftig huvudvärk i ett par dagar. Så jag tror nog kanske på något virus. Känner mig lite bättre nu, så jag hoppas på att det är bort tills i morgon.

2009-11-10 @ 21:36:35
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0