Dagens Dagbok – Torsdagen den 19 november 2009 – Eftermiddagen + Kvällen. (Med två fotografier).


Åkte hem direkt efter jobbet i går. Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem. Borzko hade sin veckans lediga dag i går. Och Jimmy var hemma på grund av arbetsbrist i går också. En fika och en pratstund tog vi alla tre när jag kom hem.


Borzko och Jimmy hade tagit hand om veckostädningen tillsammans under dagen. Och Borzko hade även varit hos tandhygienisten.


Vid fyratiden så åkte jag och Jimmy iväg i hans bil. Vi åkte till Tumba och hämtade upp Jenny och Jocke. Sen så åkte vi alla fyra till Kungens Kurva. Tindras mamma och hennes sambo kom dit och lämnade Tindra till Jocke också.


Sen så åkte vi runt för att leta diskmaskin till Jenny och Jocke. Vi var på El-Giganten, Siba, OnOff, och MediaMarkt. Och sen tillbaka till OnOff igen, där vi köpte en diskmaskin.


Det blev en 45 cm bred golvdiskmaskin av märket Bosch. Jenny och Jocke fick den av mig och Borzko i en kombinerad julklapp till dom båda, och även nästa års födelsedagspresent till dom båda, i förskott.Nästa vecka ska dom få den inkopplad och installerad. Och även vår gamla tvättmaskin som har stått oanvänd sedan dom flyttade in för ett år sen.


Vi åkte sen alla fem hem till Jenny och Jocke. Vi bar upp diskmaskinen och ställde den på plats. Sen blev det middag för Jenny, Jocke, och Tindra. (Jimmy och jag hade ätit innan vi åkte hemifrån). Och sen så blev det fika för oss alla fem.Så småningom så åkte jag, Jimmy, och Jenny därifrån. Jimmy och jag skjutsade Jenny till jobbet, eftersom hon skulle jobba ännu ett nattpass. Och sen åkte vi hem till Farsta, och kom hem vid niotiden.


Borzko hade varit i källaren och hämtat upp alla adventsprylar. Han hade gått igenom dom, och även börjat att hänga upp lite saker.
Kommentarer
Postat av: Natalie

Va' tråkigt det blir för dig att inte behöva diska mer hos Jenny. ;)

2009-11-20 @ 20:41:48
URL: http://tandemsblogg.blogspot.com
Postat av: Joakim Eriksson

Stort tack igen. Diskmaskinen är fylld nu, så nu är det bara att vänta på att den ska bli inkopplad. ;)

2009-11-20 @ 20:44:26
URL: http://jocketheman.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Natalie: Hahahaha! Ja! Eller hur!?! ;-D

2009-11-20 @ 20:46:32
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Jocke: Varsågod! Den är ni båda två värda! (Och jag också, som slipper diska hos er!) Oj! Vad full den kommer att vara på tisdag då! ;-D

2009-11-20 @ 20:47:34
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Anna

nu måste du göra ett inlägg med alla diskbilder på dig hos Jenny och avsluta med diskmaskinsbilden

2009-11-21 @ 17:37:53
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anna: Hahaha! Det var ju faktiskt en kul idé! ;-D

2009-11-21 @ 17:41:33
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0