Dagens Dagbok – Torsdagen den 5 november 2009 – Eftermiddagen.


Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Och även i dag så var Jimmy hemma när jag kom hem. Ännu en ledig dag för honom i dag, på grund av arbetsbrist…

 

Vi tog en fika och en pratstund först när jag kom hem. Och sen efter det så gick vi en sväng till Centrum, för några små inköp.

 

Middag blev det sen vid fyratiden. Efter det så höll jag på med diverse hushållsbestyr. Satt även lite med datorn.

 



Kommentarer
Postat av: Josefin

Tänkte bara uppdatera dig lite om läget. Var på kvinnokliniken idag och som tur var så hade cystan inte vuxit, hon tyckte inte att det fanns anledning att göra någonting åt den för tillfället. Så det var en bra nyhet. Det tråkiga var att jag inte verkar svara på tabletterna jag fått, så jag ska tillbaka på en månad och kommer även att ställas i kö för utredning. Jag hoppas verkligen att det inte ska behövas, att det ordnar sig innan dess. Jag förstår inte varför allt ska krångla då det gäller mig.



Kramar

2009-11-05 @ 18:40:10
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Hej! Tack för att du uppdaterar mig om läget. För jag tänker faktiskt på dig ibland, och undrar hur det går med allt. Skriv gärna vidare och berätta hur det går. Jag är säkert på att efter allt krångel, så kommer det att gå bra för dig. Kram!

2009-11-05 @ 19:18:08
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0