"Rätt åt dig!" (Got You Back) av Jane Fallon - 2008 - Bok---------    

Recension av boken: "Rätt åt dig!" (Got You Back) av Jane Fallon (2008) (Genre: Skönlitteratur / Chick Lit)

---------


"Succéförfattaren till Dumpa Matthew är äntligen tillbaka med en ny härligt engagerande chic lit-karamell.


Stephanie jobbar som stylist, är lyckligt gift sedan nio år och bor med sin man och son i London. Katie jobbar som aromaterapeut i en liten by och har nyligen flyttat ihop med sin underbare pojkvän. Vad kvinnorna inte vet är att de är kära i samme man.


James veckopendlar mellanveterinärkliniken ute på landet och familjelivet i London. Sedan ett år tillbaka har han en lojal hustru som älskar honom, en älskarinna som får honom att känna sig ung och en mängd lögner som börjar bli svåra att hålla reda på. Han lever en minst sagt komplicerad tillvaro men lyckas hålla sitt dubbelliv flytande. Tills den dag Katie får ett samtal från någon som säger sig vara hennes pojkväns hustru.


Tillsammans bestämmer sig kvinnorna för att utarbeta den ultimata hämnden: de låtsas som ingenting och roar sig med att tvinga ur James lögner. Till en början njuter de av att se honom svettas och slingra sig, men efter ett tag känner Stephanie att hon vill sätta punkt och gå vidare. Katie däremot vill inte avsluta leken och det hela går snart över styr. James tillvaro faller i spillror och Stephanie inser att hennes hämndbegär gått ut över sonen. Hur långt är hon egentligen beredd att gå för att ge igen? Och hur långt är James beredd att gå för att få tillbaka sin familj?"

 

(Kopierat från adlibris.se)

---------


En lättläst och underhållande engelsk chic lit-roman. Men Jane Fallons första bok: "Dumpa Matthew" var bättre tycker jag. Min recension på den hittar du via den här länken. Den här boken: "Rätt åt dig!" var också bra, men inte lika bra som den första. ///Bim.

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0