Dagens Dagbok – Söndagen den 4 oktober 2009 – Eftermiddagen. (Med tio fotografier).

 

Vid tolvtiden så åkte Jimmy och jag iväg mot Tumba. Vi åkte i den stora lastbilen, eftersom Jimmy skulle jobba senare. Hans egen bil står norr om stan, på firman som äger lastbilen.

 

Borzko kom hem från gymmet ungefär när vi åkte i väg. Men han följde inte med oss till Tumba. Han skulle till Söderstadion för att se Hammarby spela fotboll. Och efter det så skulle han hem till sin Mamma på sitt vanliga söndagsbesök.

 

Vid ettiden så mötte Jimmy och jag upp Jenny och Jocke utanför Willys i Tumba. Vi handlade sen alla ingredienser för att kunna baka kanelbullar, och sen så åkte vi alla fyra hem till Jenny och Jocke.

 

Vi gjorde i ordning bulldegen, dubbel sats blev det. Sen medans den jäste så åkte Jimmy och Jocke iväg till Robbans Pizzeria och handlade pizzor till sen lunch/tidig middag.

 

Efter att vi hade ätit sen så bakade vi ut bullarna. Det blev mest Jenny och jag som bakade. För Jimmy och Jocke spelade mest Guitar Hero Metallica.

 

När bullarna var klara så drack vi kaffe med underbara nybakta varma bullar till. Fyra stycken lyckades jag få i mig, trots att jag ganska så nyss hade ätit en stor pizza, och också en massa ogräddade bulldegbitar.

 

Sen vid fyratiden så åkte Jimmy och jag iväg med lastbilen. Jimmy skulle jobba ett kvällspass, och skulle vara vid Stockholmsmässan klockan halvfem. Så han släppte av mig vid Älvsjö Station och åkte sen iväg för att jobba.

 

Jag tog pendeltåget en station till Farsta Strand, och sen tunnelbanan en station till Farsta. Gick hem en sväng till mina föräldrar direkt, och lämnade en påse med nybakta kanelbullar till dom. Jag hade också med mig en påse hem till Borzko.

 

När jag kom hem så höll jag på och plockade med lite allt möjligt. Och så satte jag mig med datorn en stund.

 

Titta in i Jennys blogg. Hon har lagt in en massa fotografier från vårt bullbak, och lagt musik till, och gjort en liten film av det.

 

Tack Jenny och Jocke (och Jimmy) för en trevlig eftermiddag!

 

Här kommer tio fotografier från eftermiddagen i Tumba.

 


Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Tack för idag !

2009-10-04 @ 18:20:51
URL: http://jennykullin.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Jenny "TUFSAN" Kullin: Tack själv! Det blev en jättemysig eftermiddag! Hälsa Jocke också! PUSS

2009-10-04 @ 18:24:58
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Jonna

Robbans pizzor är bäst... Känner jag till deras storlekar rätt så lär det har blivit en del över? :D

2009-10-04 @ 19:58:01
URL: http://jatteroligblogg.blogspot.com
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Jonna: Faktiskt första gången som jag åt pizza därifrån. Men jag vet att dom är kända för att ha goda och stora pizzor. Min pizza var både god och stor. Men inte godare än våra här i Farsta. Och inte blev det något över heller. Inte av min, Jimmys, och Jockes i alla fall. Fast Jenny hade nog halva över ungefär. ;-)

2009-10-04 @ 20:01:14
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0