"Cirkus 50" av Charlotta von Zweigbergk - 2009 - Bok---------    

Recension av boken: "Cirkus 50" av Charlotta von Zweigbergk (2009) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Krönikor.)

---------


"Visst kan du ha det bra trots att du är cirkus femtio. Nej, fel. Du kan ha det extra bra för att du är cirkus femtio. Den här boken vänder sig inte till dig som vill verka yngre än vad du är, den vänder sig till dig som vill njuta av din rätta ålder.

Cirkus femtio är en guldålder, det är bara att njuta av alla fördelar. Vad sägs om bättre ekonomi, stabilare relationer, starkare självförtroende - inom de flesta områden lyser en skimrande guldkant, det är bara att ta för dig! Sluta gnäll om dina rynkor och skrik ÄNTLIGEN i stället!

I en tid när tidningarna matar oss av bilder på femtioåringar som försöker vara tjugoåtta målar Charlotta von Zweigbergk upp det smarta och sköna alternativet: att njuta av det du är i stället för det du en gång kanske var!

Cirkus 50 är boken för dig som vill leva och må bra här och nu. Häng med Cirkusen du också!
"

 

(Kopierat från adlibris.com)


---------

En väldigt tunn bok, bara sextio sidor. Men den var bra skriven. Både rolig och tankväckande. Men jag tror nog att boken är bäst för oss som är i femtioårsåldern. Så till alla dom kan jag rekommendera boken, även om jag kanske tycker att den är lite väl tunn i förhållande till priset.

(Britt-Marie "Bim" Kullin)

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------

Denna bok var en recensionsbok från Bokförlaget Kalla Kulor.

Här har jag bloggat om boken tidigare.


---------  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0