Dagens Dagbok – Fredagen den 2 april 2010 – Morgonen + Förmiddagen. (Med åtta fotografier).


Mobilen larmade klockan halvåtta i morse, som nästan alltid på mina lediga dagar. Jag gick då upp, duschade, gjorde mig i ordning, fikade, och åt frukost.

 

Borzko hade gått upp klockan halvfem, och åkt iväg för att jobba extra i dag.

 

Jenny kom hem från jobbet vid åttatiden på morgonen, efter först ett eftermiddagspass och sen ett nattpass. Hon la sig förstås direkt för att sova när hon kom hem.

 

Vid halvtiotiden så gav jag mig iväg ut på en promenad. Det var skönt väder, hyfsat varmt, halvmulet och soligt om vartannat. Jag gick runt omkring i Farsta i cirka en och en halv timme.

 

Sen vid elvatiden så gick jag till Centrum, och så mötte jag upp med Jimmy där, som kom dit för att hjälpa mig att handla till långfredagens påskmiddag tillsammans med mina föräldrar.

 

Sex plastkassar fulla, för cirka 850:- kronor blev det på Hemköp.

 

(Här kommer åtta fotografier från förmiddagens promenad.)

 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Isen på sjön börjar släppa ser jag - på Tullingesjön ligger den fortfarande, men jag så blåsippor vid sjön idag iallafall! (kommer så småningom på bild i min blogg) ;-)

2010-04-02 @ 15:20:03
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Själv så verkligen LETADE jag efter tussilago i dag. Och tittade också efter blåsippor. Men jag hittade ingenting. Ändå så gick jag precis på dom ställena som tussilagona brukar komma på först. Men ingenting. Hade tänkt ha med mig det till mamma i dag. För det är en liten tradition.

2010-04-02 @ 20:29:42
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0