"Up in the Air" - 2010 - Film - Dvd"Up in the Air" - 2010 - Film - Dvd

"Ryan har länge varit helnöjd med sin sorgfria tillvaro, till stor del spenderad på flygplatser och hotell samt i hyrbilar över hela USA. Han kan bära med sig allt han behöver i en kabinväska, han är högstatusmedlem i varje existerande lojalitetsprogram för affärsresenärer och han är ytterst nära att nå sitt livs mål på 10 miljoner flygbonuspoäng - men trots allt detta har Ryan inte riktigt något att hålla fast vid. När han faller för en sympatisk medresenär hotar Ryans chef, inspirerad av en ung effektivitetsexpert, med att kalla hem honom för gott. Ställd inför den skrämmande, men samtidigt rätt lockande, tanken på att permanent markplaceras börjar Ryan fundera över vad det skulle innebära att faktiskt ha ett hem."

(Kopierat från Lovefilm)

Den här filmen är både en komedi och ett drama. Huvudrollen spelas mycket bra av George Clooney. Även bra skådespelare i övriga roller.

Jag tyckte mycket om filmen. Den var rolig, gripande, sorglig, välspelad, inte förutsägbar, tankväckande, och mycket bra. Jag kan helt klart rekommendera den.

Betyg: 3,5 av 5

Filmens trailer:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0