"Appar"Efter att ha haft min iPhone 4 i bara sex dagar, så är det här mina tio favorit-appar just nu:

- Spotify.
- Facebook.
- RunKeeper.
- Navigon.
- Aftonbladet.
- YouTube.
- SR Play.
- Shazam.
- Nordea.
- Labyrinth.


Vilka är dina favorit-appar?Kommentarer
Postat av: annebelle

Plants vs zombies och Fruit ninja är mina favvospel, Angry birds är rätt så kul också. Jag tror du skulle gilla zombi/plantspelet! Jag har spelat färdigt, kan det som ett rinnande vatten men så länge det varade var det hemskt kul. ;)

Vädret använder jag ofta och så Whats app förstås. Sleep cykle är kul också. Det bästa med I-phone tycker jag fortfarande är Spotify. :)

2010-08-17 @ 23:19:25
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Annebelle: Tack snälla för dina tips! Kom gärna med fler om du kommer på fler. Jag älskar att få tips! :-)Plant vs Zombies laddade jag ner direkt. Det verkar vara superkul! Och rätt så lätt, alltså i min smak!Fruit Ninja laddade jag ner i går, för det fick jag tips om av Jimmy. Jättekul!Angry Birds laddade jag ner i går, men har inte testat ännu.Väder har jag, och kollar på ibland. Vilken app har du där?Whats app har jag kollat på, och bett Jimmy ladda ner också, så kan vi testa det.Sleep Cycle verkar bra och kul. Men inte för mig som vill gå upp en exakt tid.Håller absolut med dig! Den allra bästa appen är Spotify! Helt suveränt!Älskar min iPhone jättemycket! Och älskar alla appar! Allt är värt vartenda öre! :-D2010-08-18 @ 15:46:18
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0