Dagens Dagbok – Tisdagen den 17 augusti 2010 – Jobbet + Eftermiddagen. (Med två fotografier).


I dag blev det också en lugn dag på jobbet, eftersom skolbarnen inte kommer förrän i morgon. Vi serverade bara mat till fritidsbarnen.

 

Men vi har gjort en massa annat istället. Bland annat så har jag hjälpt vår Husmor med lite datorjobb. Jag har skrivit ut en hel del papper bland annat. Vi har också tagit emot varor, städat, och förberett massor till morgon. Bland annat så har vi gjort i ordning alla tre matsalarna inför lunchserveringen i morgon, för under sommaren så har sommarlovspersonalen bara använt en av matsalarna.

 

Vi har också fotograferat oss till skolkatalogen. Och förutom gruppfotot så fick vi, för första gången, också ta porträttfotografier om vi ville. Och det ville jag förstås. Blir jag nöjd med det, så köper jag nog det.

 

När jag slutade för dagen, klockan två, så åkte jag direkt hem. Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem. Jimmy har ju semester den här veckan, och nästa. Och Borzko hade sin veckans lediga dag. Dom hade hjälpts åt och tagit hand om veckostädningen i dag.

 

När jag kom hem, så tog vi alla tre en kort pratstund. Sen så gick Borzko ut för att fixa lite med vår bil, för det är lite problem med något glapp i blinkers och lampor.

 

Jimmy och jag åkte då iväg i hans bil. Hans datorstol hade gått söder, så vi åkte till IKEA för att köpa honom en ny. Han köpte sin stol, och jag köpte lite saker både till jobbet och till en kollega. Faktiskt ingenting till mig själv.

 

När vi kom hem igen så var vi bara hemma en kort stund, och sen så gick vi båda två i väg till Nordea, för vi hade båda två bokat möte med vår personliga bankman (som är en kvinna.) ;-)

 

Jag la om ett lån som Borzko och jag har på vår bostadsrättslägenhet. Och Jimmy fick ett lånelöfte för att eventuellt kanske köpa sig en bostadsrättslägenhet så småningom.

 

När vi kom hem igen, så var även Borzko hemma, och då åt vi alla tre middag tillsammans. En fika och en pratstund blev det också.

 

Sen åkte Borzko iväg till sitt jobb för att hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb. Jimmy satte sig framför datorn (i sin nya stol) på sitt rum, Och jag satte mig uppe i vardagsrummet med datorn och boken.

 

Jimmys nya fina datorstol.

 

 

Och Jimmy sitter i den, vid sitt datorbord.

 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jag uppfattade det som om fotografen sa att porträttbilden var gratis, men jag kan ha fattat fel..?

2010-08-17 @ 20:39:35
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Jaså!? Jag fattade det som att FOTOGRAFERINGEN var gratis. Precis som för barnen. Men om man sen vill ha bilden, så får vi betala, också precis som barnen.

Men jag har gärna fel! Ditt förslag är mycket bättre! ;-D

2010-08-17 @ 20:44:09
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Vi får se som sagt :-)

2010-08-17 @ 21:37:25
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det får vi! Och jag håller i alla fall tummarna för att du har rätt! ;-)

2010-08-17 @ 21:41:02
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0