Fredagen den 3 december 2010.


I morse så var det lite varmare, "bara" ungefär fem minusgrader. Men det hade snöat massor i natt, så det var väldigt mycket snö på bilen. Lite halt och slirigt på vägarna också.

Arbetsuppgifterna i dag blev som tidigare i veckan. Först var jag en stund i skalen och förberedde grönsakerna. Sen så "dukade" jag matsalarna. Och slutligen så jobbade jag som försteman i stora matsalen.

Vi serverade fiskpanetter, kokt potatis, och filsås i dag. Och vår salladsbuffé.

Allt flöt på bara bra i dag. Ingenting speciellt hände. Och vi var fulltalig personalstyrka.



Åkte hem direkt efter jobbet. Höll på och fixade lite med diverse hushållsbestyr när jag kom hem.

Sen så kom Jimmy hit direkt efter jobbet och hämtade upp mig. Han skulle till Systembolaget, och jag hade också ärenden dit.

Jag köpte en ny alkoholfri glögg som jag hade läst om i ett glöggtest. Den fick högsta betyg, och då ville jag ju testa den. Någon som har druckit den?



Annars så älskar jag ju Blossas Lättglögg. Den skulle jag kunna dricka varenda kväll.



Jimmy skjutsade sen hem mig igen, och han åkte sen direkt hem till sig i Fagersjö.

Jag fortsatte sen med mina hushållsbestyr. Och jag satt även lite med datorn.



Sen hade vi ju planerat kvällen lite annorlunda än vad den blev... Jag, Borzko, Jimmy och Jenny skulle ha åkt till Globen i kväll och sett "The Show of Christmas 2010".

Först så sa Jenny att hon inte skulle hinna, för hon jobbade för sent... Sen så sa Jimmy att han skulle iväg på lite andra planer med några kompisar...

Och sen så fick Borzko strul i snöovädret med sin lastbil... Så han kom inte hem från jobbet förrän klockan kvart över sju... Och då hade han inte ätit middag, och ville så klart duscha... Och showen började halvåtta...

Så vi struntade i alltihopa. Borzko var även helt slut efter en jättejobbig dag för honom i dag. Och jag kan inte påstå att jag heller kände mig speciellt sugen på att stressa iväg.

Det fick bli en myskväll hemma istället. Slappande i soffan, med massor med tända värmeljus. Plädar och kuddar. Kokhet glögg. Bokläsning och Idol-tittande. Massa gott att äta och dricka.

En mysig kväll ändå alltså! ;-D



Och förresten! Den nya glöggen var jättegod! Inte lika god som Blossas Lättglögg i och för sig. Men det är ju ändå lite kul med variation! Så jag kan ändå helt klart rekommendera den.



Kommentarer
Postat av: Snurran

Ibland blir det inte som planerat, men en hemmakväll med Idol och glögg är ju inte helt fel ändå :-)

2010-12-03 @ 20:52:56
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Nej, det var ju inte direkt någon superbra konsert som vi missade! Och vi har det så mysigt här hemma så! ;-D

2010-12-03 @ 21:05:45
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britta

Hur vet du att det inte va bra när du ej va där?Jag var där tycker den va helt okey.Orup o Darin o Jill va bra ja dem andra med o MARK förstås...Ha en fortsatt trevlig helg...

2010-12-05 @ 00:47:30
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Britta: Jag menade inte att det inte var bra. Vi har sett Coop-konserten i många år, och vi har alltid varit nöjda. Men jag menade att det inte var någon "riktig" konsert med typ ett rockband, som kostade kanske 5-6 hundra som vi missade. Och jag älskar verkligen Mark Levengood. Och hade mycket gärna sett Orup.

2010-12-05 @ 08:51:52
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0