Dagens Dagbok – Söndagen den 14 februari 2010 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med tre fotografier).


Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Jag gick då upp, duschade och gjorde mig i ordning. Sen så blev det förstås frukost med ett stort glas kaffe till. Lite nyhetsläsning i datorn under tiden också.

 

Ingen var hemma här när jag vaknade. Borzko var ju fortfarande i Sälen tillsammans med trettio av sina jobbarkompisar. Och både Jimmy och Jenny sov hos vänner i natt.

 

Jag höll först på och fixade med lite diverse hushållsbestyr här hemma.

 

Och när jag tyckte att jag var klar med det, så satte jag mig och läste en stund i min bok: ”Aldrig fucka upp” av Jens Lapidus.

 

Vid halvtolvtiden sen så gick jag iväg till Centrum först, för några inköp, och sen hem till mina föräldrar, för att fika.

 

Jag köpte med mig en bukett tulpaner från T-blommor, och tre stycken vaniljhjärtan från Konsum, hem till min mamma och pappa.

 

Köpte också med mig tre stycken vaniljhjärtan hem till mig, Jimmy och Jenny att ha sen senare efter middagen. Var också på Apoteket och köpte nya vitamintabletter.

 

Satt sen hos mamma och pappa i ungefär en och en halv timme och fikade och pratade. Och sen så gick jag hem igen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0