Dagens Dagbok – Tisdagen den 2 februari 2010 – Kvällen.


Gick i väg till Centrum och till T-banan vid halvfemtiden. Åkte sen till S:t Eriksplan där jag mötte upp med min syster Anette. Vi gick sen bort till Filadelfiakyrkan och köade utanför en liten stund. Vid halvsextiden så öppnade dom, och vi gick in och tog platser. Vi satte oss på motsvarande platser som vi hade förra terminen i aulan på Frans Schartaus Gymnasium, alltså längst fram och i mitten. Sen så satt vi och pratade i en timme tills ”Kör för alla!” började klockan halvsju.

 

En timme och en kvart ska det hålla på. Men vi drog över med drygt en kvart i dag, så vi slutade vid strax efter åtta. Mycket information och mycket övningar i dag. Men vi hann ju självklart också med att sjunga en del.

 

Tre gamla låtar sjöng vi först: ”Love me tender”, ”Imagine”, och ”800 grader”.

 

Sen så sjöng vi två stycken nya låtar: ”Across the Universe”, och ”Red, red wine”.

 

Lika roligt var det i dag, som alla gånger under det året förut som jag har sjungit i kören. Den nya lokalen är jättebra, och nu är kören ännu större!

 

Åkte sen hem efter att det slutade. Kom hem vid kvart i nio. Då blev det ett stort glas hett te, och några kvällsmackor, i sällskap av familjen. Och efter det en datorstund.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0