"Panik" (Panic) av Jeff Abbott - 2005 - Bok---------    

Recension av boken: "Panik" (Panic) av Jeff Abbott (2005) (Genre: Skönlitteratur / Roman / Deckare / Kriminalroman.)

---------


"Tänk om dina föräldrar visade sig ha begått fruktansvärda brott?

Livet ter sig rätt bra för tjugofyraårige Evan Casher. Hans karriär som dokumentärfilmare har gett honom en Oscarsnominering och för första gången har han ett förhållande som han känner kan vara för evigt.

En dag får han ett telefonsamtal från sin mor i Austin som ber honom att omedelbart komma dit. Väl i sitt föräldrahem ändras hans liv på några få sekunder: han finner sin mor död, han undkommer med nöd och näppe ett brutalt mordförsök och hans far är spårlöst borta. Evan ställs nu inför en chockerande sanning - hela hans liv är byggt på en skrämmande lögn. Panikslagen börjar han söka efter sanningen om sin familj och det som uppdagas är en historia han aldrig i sin vildaste fantasi kunnat tro sina föräldrar om. Han inser också att han inte kan lita på någon, varken sin flickvän, sin pappa, polisen, FBI eller CIA som alla är honom på spåren. Och de kommer allt närmare...
"


(Kopierat från adlibris.com)

 

---------

En hyfsat spännande amerikansk kriminalroman. Väldigt enkel och lättläst. Men samtidigt lite invecklad med agenter och dubbelagenter hit och dit. Hängde inte riktigt med till slut, med vilka som var FBI och CIA, goda och onda. ;-)   ///Bim.

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------

Kommentarer
Postat av: junitjej

Jag har nu också lämnat Spotlife. Jag och flera andra fick kicken. Vad tycker du om min nya bloggdesign?

2010-02-21 @ 08:02:22
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Junitjej: Jaså?! Varför fick ni kicken för? Jag ska kolla in din nya design!

2010-02-21 @ 09:26:20
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: junitjej

Läs detta: http://junitjejen.se/?p=7050 Där ståpr anledningen.

2010-02-21 @ 10:40:27
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Junitjej: Jaha. Där ser man. Vad tråkigt. Men då behöver ju i alla fall inte jag ångra mig, när jag lämnade Spotlife för ett bra tag sen.Vad ska du välja för blogg nu då? Jag kan rekommendera Blogg.se. Funkar jättebra nu, och strular väldigt sällan.Din design är snygg tycker jag. Men i min smak så är det nog lite för mycket reklam på den.Hur många läsare har du om dagen? Eftersom dom tycker att din är för liten? Jag ligger strax över 300 unika läsare om dagen.Lycka till med nya bloggen.2010-02-21 @ 10:49:47
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: junitjej

Jag har ingen reklam alls på min blogg. Du behöver kanske uppdatera sidan. Jag har skaffat mig en egen domän nu. Det blev webbhotellet mortfiles.se. Jag ville inte gå tillbaka till blogg.se, eftersom det strular så ofta.

2010-02-21 @ 13:25:03
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Junitjej: Ja, nu var det stor skillnad! Sidan låg väl kvar i minnet i min dator. När jag uppdaterade sidan blev det MYCKET finare! Och INGEN reklam! Det ser verkligen jättebra ut nu. Och kul att du har fått så mycket hjälp med allt.Men jag är jättenöjd med Blogg.se nu. Väldigt sällan det strular för mig nu.Hur många unika läsare om dagen har du? Eller du kanske inte vill uppge det?

2010-02-21 @ 13:31:36
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: junitjej

Hur många besökare jag har just nu, vet jag inte. Men det har legat på allt mellan 150-350. Dte har växlat väldigt. Innan min blogg fördes över låg antalet på drygt 300.

2010-02-21 @ 14:27:06
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Junitjej: Okej. Jag har för mig att vi låg rätt lika i antalet läsare förut också, då när vi båda två signades till Spotlife. Jag ligger rätt stadigt på strax över 300 unika läsare per dag nu för tiden.

2010-02-21 @ 14:36:04
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0