Bim Frågar - 44 - 100622 - Varför läser du min blogg?


Bim Frågar - 44 - 100622

Bim Frågar Om: "Varför läser du min blogg?"

Ja, varför läser du min blogg?
Vad är det du gillar med den?
Eller läser du den för att du inte gillar den? ;-)
Vad är det bästa med min blogg?
Och vad är det sämsta med den?


Kommentarer
Postat av: Akå

Jag tittar in på din blogg ett par gånger om dagen. Jag läser den för att jag tycker det är kul att följa din dag, du skriver bra och jag tycker om dina recensioner. Tycker det är bra att du ALLTID svarar på alla dina kommentarer. Och du har alltid massor av bilder.

Det bästa är dina recensioner.

Det sämsta vet jag inte, jag tycker ingenting är dåligt.

Men jag skulle vilja ha flera recensioner av olika saker. Sånt tycker jag är jätteroligt!

Och sen skulle jag tycka det var jätteroligt med flera videobloggar.

2010-06-22 @ 14:20:35
Postat av: Johanna

Jag kommer ihåg varför jag började läsa din blogg när jag såg att du var med i spotlife-tävlingen för något år sedan. Du verkade så familjekär och så gillade jag att det inte var en 12-årig rosa bloggerska det handlade om.Och NU gillar jag för det första just faktumet att du ÄR så familjekär och naturlig. Sedan har jag kommit att gilla bloggerskan Bim som person också vilket ju gör att jag automatiskt gillar bloggen mer.Sämsta med bloggen? På riktigt ifrån hjärtat så kommer jag inte på något dåligt. Och jag tänker verkligen efter.Säger också som föregående talare: mer videobloggar:-) Det gillade vi:-D!

2010-06-22 @ 14:26:11
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Akå: Tack snälla för din kommentar! Jag ska försöka att ha recensioner på lite annat också. Böcker har jag ju massor med recensioner på. Och alla filmer som jag ser. Brukar ha på lite ätbara saker ibland också. Vad är det du skulle tycka vara kul om jag hade fler recensioner på? Ska försöka att komma igång med lite mer videobloggning också! :-)

2010-06-22 @ 14:54:58
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Ett jättetack till dig också, för din mycket snälla kommentar. Och jag SKA verkligen försöka att videoblogga mer! ;-D

2010-06-22 @ 14:55:50
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Akå

Ja, jag läser alltid alla dina recensioner. Jag tycker det är kul att läsa vad du än recenserar, allt från choklad, böcker och fun-light!

2010-06-22 @ 15:36:15
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Akå: Okej! Jag ska försöka att recensera lite annat också! Jag tycker själv att det är kul att göra det. Och vet man att det finns läsare som gillar det, då är det ju ännu roligare! :-)

2010-06-22 @ 16:17:17
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Adam

Jag gillar allt på din blogg utom statistikinläggen. De är rätt tråkiga men går ju att scrolla förbi =)

2010-06-22 @ 16:43:39
Postat av: maria,kiruna

Jag gillar allt på din blogg. skönt att läsa en blogg som inte bara handlar om mode, festande och shopping som de flesta bloggar verkar handla om. Jag tycker du är en jätte bra bloggare, ingenting är dåligt.

2010-06-22 @ 16:51:58
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Adam: Haha! Det kan jag förstå! Dom inläggen är väl liksom mest till mig själv! ;-D Kul att du gillar min blogg ändå! Och man behöver ju faktiskt inte läsa allt! Det är ju lätt, som du skriver, att scrolla förbi det man inte gillar! :-)

2010-06-22 @ 16:54:22
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Maria, Kiruna: Tack jättesnälla du för din fina kommentar! Kul att du gillar min blogg! :-D

2010-06-22 @ 16:55:13
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Liv

Din blogg är så vardaglig utan massa blaj som det är i alla stor-bloggar. Den är bara mysig och trevlig och härlig att läsa. Jag gillar din förmåga att få ett ganska 'vanligt' liv att vara så himla intressant att läsa om. Nu menar jag inte att du har ett tråkigt liv hehe, du vekar ha det toppen. Men om man gemför med typ kissie som bara festar och förstorar brösten tex. Puss!

2010-06-22 @ 17:10:29
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Liv: Tack för din kommentar. Och jag förstår vad du menar med "vanligt liv". Jag är fullt medveten om att vissa nog tycker att jag har ett "tråkigt liv". Men det tycker jag absolut inte. Jag är jättenöjd med mitt liv! Och jag vill varken festa eller förstora brösten! ;-D

2010-06-22 @ 17:15:23
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Karin

För dina bokrecensioner, är själv en bokmal så jag får en massa bra tips =)

2010-06-22 @ 17:39:43
URL: http://decemberflicka.webblogg.se/
Postat av: Maria

Jag läser din blogg dels pga recensionerna såklart. Är också bokmal och har fått en hel del tips här!Sen tycker jag du verkar vara en härlig person, en bra mamma och en cool kvinna. :-) Tycker om att se bilder på tatueringar och resultat efter klippning/färgning och liknande. Och shopping!Tycker inte heller det finns något dåligt med din blogg, du verkar vara dig själv helt igenom och din blogg känns ärlig och liksom "mysig" att läsa. :-)

2010-06-22 @ 18:35:44
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Karin: Okej! Tack! Kul att du gillar min recensioner och tips! :-)

2010-06-22 @ 19:20:47
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Maria: Tack så jättemycket för ditt beröm om min blogg! Jag blir så glad över alla dessa snälla kommentarer i dag! Tack för att du tycker att jag verkar vara en härlig person, en bra mamma och en cool kvinna! Du vet inte hur stolt jag blir över såna rader! :-D

2010-06-22 @ 19:22:54
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Ahnna

Här läst din blogg så länge nu att jag inte kan vara utan den. Den är bra för den är personlig och du skriver om det du tycker är viktigt. Sen älskade jag ju vidoebloggen..MERA!!! Det finns inget dåligt tycker jag. /ahnna

2010-06-22 @ 19:26:30
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Ahnna: Tack snälla Ahnna! Jag blir ju alldeles rörd av alla kommentarer i dag! :-) Och jag SKA försöka att videoblogga snart! ;-)

2010-06-22 @ 19:31:04
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Marianne

Hamnade här då jag via Mimmi kom i kontakt med dig då du undrade lite om Kör för alla som jag är med i.

Det känns som om vi har lite lika liv. Mest med familjen och inte så mycket festande. Sedan har vi ju som sagt kören och läsande gemensamt. Även om du läser oerhört mycket snabbare än jag.

2010-06-22 @ 20:57:00
URL: http://marianneekwall.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Marianne: Ja, vi har nog kanske lite lika liv. Och jag tycker det är roligt att läsa bloggar både med helt lika liv, och helt olika. Variation är bäst! :-)

2010-06-22 @ 21:14:51
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Viola Vamp

Jag började läsa din blogg i samband med att jag själv skulle flytta till Farsta och googlade på orten. Det bästa med din blogg är att du skriver om ditt närområde, ditt liv och alla saker man kan uppleva i den här delen av Stockholm. Hade det inte varit för din blogg hade jag fan aldrig ens hittat till Farsta centrum! ;D

Sedan tycker jag att du tar fantastiskt fina foton, - en riktig fröjd för ögat! Videobloggarna var också riktigt roliga. :)

Det jag tycker lite mindre om är dina bokrecensioner. Ordet recension är för mig en "argumenterande uppsats" och jag tycker inte att du gör det utan mest ger ett kort utlåtande huruvida du gillade boken eller inte. Det ger mig inget, så jag hoppar alltid över de inläggen.

Dock är ju smaken som arslet och vad jag förstår av ovan så är de väldigt uppskattade på sina håll. :)Angenäm afton!

2010-06-22 @ 21:17:54
URL: http://violavamp.webblogg.se/
Postat av: Liv

Ditt liv verkar ju inte tråkigt, det verkar vara så mysigt att jag bara vill springa bort till din gata (jag bor i farsta) och dricka kaffe med dig och läsa en bok och sen disskutera det med bok experten #1 ;)

2010-06-22 @ 23:31:00
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Viola Vamp: Tack för allt beröm!

Och för konstruktiv kritik!

Jag håller med dig i det du skriver om mina recensioner. Jag skulle verkligen vilja utveckla dom mer. Men det är svårt!

2010-06-23 @ 00:23:30
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Liv: Haha! Tack för berömmet! Från bokexperten nummer ett! ;-D

2010-06-23 @ 00:24:06
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Brittis

Det var från första början min dotter Jenny som tipsade mig om din blogg för hon är också en riktig bokmal:)

Det är så roligt att följa dig i din vardag om vad du läser tex

Och du verkar vara som mig en riktig "familjekvinna"

Du har verkligen en jättebra blogg.

Vad beträffar dina bokrecensioner så tycker jag absolut att dom är helt okej.

Ja man får verkligen inspiration till att läsa ännu mer när man läser din blogg:):):)

2010-06-23 @ 13:36:04
URL: http://brittismorin.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Brittis: Hej! Tack även till dig för din jättesnälla kommentar! Ni ska alla veta hur jag glad jag blir över dom! Det är faktiskt så fascinerande att det finns så pass många som gillar min blogg!Kul att jag inspirerar till mer läsning! Då har jag lyckats! ;-D

2010-06-23 @ 13:41:34
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag läser din blogg för att jag tycker om den och för att jag tycker om dig som person. Nu har jag ju aldrig träffat dig men jag tycker om dig ändå :) Det jag gillar med din blogg är att du har en grym talang att skriva satt det blir roligt och intressant och att man fastnar. Sen som någon annan skrev också att du är otroligt duktig på att ta fina bilder. Och det är alltid roligt med en blogg som har massa bilder. Jag gillar din blogg för att du skriver om så mycket olika saker, det är bra variation. Mer videobloggar vore kul :) Sen tycker jag du verkar så himla trevlig, rolig och snäll rakt igenom. Och det känns verkligen som du är dig själv i bloggen. Den känslan får jag när jag läser Jennys blogg också. Och det är nog en anledning till att jag gillar era bloggar så mycket :)

2010-06-23 @ 14:38:57
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Emma: Jag blir ju alldeles till mig över alla era fina ord! Och jag blev extra glad över din kommentar, för dom orden som du skrev om Jenny! För Jenny är verkligen en äkta människa som är sig själv, även i bloggen. Och hon är snäll och har empati. Tack snälla för din kommentar! Den glädjer mig mycket! Och jag ska försöka att komma igång med videobloggning! :-D

2010-06-23 @ 15:09:38
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0